BUSINESS ASSOCIATE

SC EXCEPTO RO SRL

20-10-2012 | EXPIRA LA 22-10-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

In calitate de Business Associate (Partener de Afaceri) vei fi participant activ la crearea si implementarea de solutii personalizate pentru clientii EXCEPTO.

Vei avea posibilitatea de a veni cu aportul tau de relatii, cunostinte si informatii alaturi de resursele noastre , pentru a oferi celor din jur beneficiile nanotehnologiei.

Exista patru domenii principale catre care ne indreptam atentia: constructii, textile/incaltaminte, auto si domeniul casnic.

Suntem convinsi ca este suficient ca tu sa privesti in jurul tau, pentru a observa ca vecinul tau renoveaza casa, ca ai o colega care va imbraca rochia de mireasa, ca taximetristul e nervos ca masina consuma mai mult decit e normal sau ca, iar a aparut mucegaiul in baie.

Suntem convinsi ca aceste observatii ale tale, asociate cu produsele a doua nume mari din industria nanotehnologiei, pot genera profit atit pentru tine cit si pentru EXCEPTO.

Ceracoat Ceramic reprezinta calitatea elvetiana aplicata in domeniul auto si in domeniul textile/ incaltaminte.

Nanophos reprezinta calitatea laboratoarelor din Grecia, care au dezvoltat nanotehnologie pentru ciment, gresie, marmura, inox, metal, lemn, sticla.


CERINTE

Pentru a fi Business Associate cerintele noastre sunt:

1. Sa vrei sa faci mai multi bani decit faci acum.
2. Sa vrei sa cheltui din resursele tale pentru a face acesti bani, iar resursele tale sunt relatiile pe care le ai , timpul si capacitatea ta de a observa ce se petrece in jurul tau.
3. Sa cunosti limba vorbita de clientii tai.
4. Sa ai experienta in vanzari, sa lucrezi in vanzari.
5. Daca nu ai experienta in vanzari poti avea experienta in a relationa cu clientii care apeleaza la meseriile: zugrav, instalator, taximetrist, vopsitor, administrator de bloc, curier, agent de asigurari, consultant, consilier, jurist, croitor.
6. Daca nu ai experienta in vanzari, daca nu interactionezi cu un numar mare de clienti dar ai responsabilitati in aprovizionarea firmei la care lucrezi sau gestionezi flota auto, speram ca activitatea noastra sa te determine sa fii creativ.
7. Sa te hotarasti cum vrei sa colaboram : contract de munca, contract de comision in procente sau ca suma fixa, contract de vanzare cumparare, plata pe recomandare activata, dezvoltare si vanzare de produse imbunatatite cum ar fi blugii care nu se uda, caroseria care nu se incalzeste de la soare, geamul termopan care se curata sigur, etc.
Detalii despre EXCEPTO si despre produse gasesti pe www.excepto.ro
Poti aplica pe site, in sectiunea CARIERE/ ANGAJARI sau poti trimite CV-ul tau la recrutare@excepto.ro


DESCRIEREA FIRMEI

EXCEPTO este importator si distribuitor in Romania pentru produsele Ceracoat Ceramic.

EXCEPTO este distribuitor pentru produsele Nanophos.

EXCEPTO este preocupat pentru a aduce beneficiile nanotehnologiei in domenii precum: constructiile, auto, textile/incaltaminte si domeniul casnic.