Bucatar sef

Residence Hotels - Bucuresti

20-08-2009 | EXPIRA LA 26-08-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Raspunde fata de Managerul F&B de indeplinirea atributiilor si pentru modul in care aplica si mentine deciziile acestuia;
Raspunde pentru raportarea activitatii desfasurate si a rezultatelor obtinute, la timpul si in conditiile stabilite de Managerul F&B.
Raspunde de buna gestionare / utilizare a resurselor si infrastructurii puse la dispozitie de catre organizatie.
Raspunde civil sau penal, dupa caz, pentru daunele produse organizatiei prin nerespectarea atributiilor, si deciziilor Managerului F&B.
Raspunde de corectitudinea aplicarii documentelor aferente activitatii desfasurate.
Raspunde pentru consecintele deciziilor proprii.
Raspunde de documentele semnate si de corectitudinea datelor inscrise in acestea.
Raspunde de indeplinirea obligatiilor de confidentialitate fata de organizatie.
Raspunde individual si solidar, conform prevederilor legale, pentru faptele la care a participat.
Raspunde de aplicarea corecta a normelor si prevederilor aferente regulamentului de ordine interioara, regulamentului de protectie a muncii si cel de prevenire a incendiilor.


CERINTE

Isi organizeaza intreaga activitate in scopul folosirii rationale a capacitatii unitatii in vederea optimizarii vanzarilor si mentinerea standardelor de calitate ale produselor si serviciilor;
Planifica si organizeaza munca in bucatarie, intocmeste comenzile de aprovizionare pentru ofertarea tuturor sortimentelor din lista sau meniuri, pentru mesele comandate ;
Organizeaza activitatile de productie culinara ;
Propune retete si urmareste experimentarea acestora ;
Controleaza calitatea materiilor prime si a produselor finite ;
Informeaza Bucatarul Sef cu privire la marfurile expirate din punct de vedere al termenului de valabilitate ;
Verifica respectarea normele legislative comerciale si a regulilor igienico-sanitare in vigoare si aplica masurile corective atunci cand este cazul ;
Primeste infrastructura aferenta activitatilor de care raspunde si asigura exploatarea acesteia in conditii optime;
Participa la careul personalului ;
Participa la selectia personalului din bucatarie, alaturi de directorul de resurse umane ;
Evalueaza personalul din subordine trimestrial, propunand mariri salariale sau sanctiuni, penalizari, etc.
Sarcinile stabilite sunt obligatorii.

Cunostinte

- gastrotehnica preparatelor caracteristicile generale, rolul, clasificarea, tehnologia generala, tehnologia specifica, conditiile de calitate, defectele posibile, cauzele, remedierile si transformarile
baza, carne tocata, pasare,vanat,peste, subproduse,fripturi,dulciuri
- gestiunea restaurantelor, analiza costurilor


BENEFICII OFERITE

Salariu atractiv
Carte de munca
Cazare asigurata
O masa pe zi asigurata
Transport asigurat dupa ora 22.00


DESCRIEREA FIRMEI

Este un grup hotelier de 4 stele membru al \\\\\\\\\\\\\\\"Exclusive Hotels\\\\\\\\\\\\\\\" Luxury.