AGENT VANZARI

SC Bioeel SRL

20-02-2012 | EXPIRA LA 21-03-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie romana-franceza
Producator si distribuitor de medicamente si cosmetice

Promovarea produselor si a imaginii companiei, Cresterea vanzarilor pe zonele alocate, realizarea targetelor, cresterea numarului de beneficiari, incasarea soldurilor


CERINTE

Experienta in vanzarea produselor farmaceutice (constituie avantaj), obligatoriu experienta in vanzari 3-5 ani (FMCG), abilitati de comunicare si interrelationare, persuasiune, seriozitate, perseverenta, integritate, profesionalism, orientare spre excelenta
Domiciliu in localitatile mentionate sau invecinate
Interviurile se vor tine la Tg Mures cu persoanele selectate in urma convorbirilor telefonice si a informatiilor furnizate de CV. Se deconteaza deplasarea candidatilor de la orasele de domiciliu pana in Tg Mures.


BENEFICII OFERITE

Se acorda salariu fix +bonusuri in functie de vanzari/depasire targete, asigurare accident 24/24, masina serviciu, minilaptop, training .


DESCRIEREA FIRMEI

Bioeel a fost infiintat in anul 1992. Obiectul de activitate principal este distributia de medicamente. Ponderea activitatii se concretizeaza in 21 judete din Romania. In paralel cu activitatea de distributie bioeel produce medicamente si cosmetice. Detine un antrepozit vamal pentru patru companii multinationale. Este reprezentant unic al companiilor Beres Ltd. Ungaria, Chiron - Behring SUA, MPI Germania.
Bioeel intentioneaza sa ajunga intre principalele companii din domeniul distributiei si productiei de medicamente din regiune, prin imbunatatirea continua a serviciilor si produselor la cele mai inalte standarde de calitate.