AGENT DE VANZARI

GIL-CAFE SRL

20-12-2008 | EXPIRA LA 26-12-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

SC GIL CAFE SRL IASI angajeaza agent de vanzari pentru orasul BOTOSANI.
Agent de vanzari - obiectivul consta in mentinerea si dezvoltarea retelei de distributie pentru orasul Botosani.


CERINTE

experienta in domeniul vanzarilor, permis de conducere categ.B. Candidatul ideal trebuie sa fie serios, dornic de munca, stabil profesional, organizat, capabil de lucru in echipa, sa aiba ca obiectiv performanta.


DESCRIEREA FIRMEI

SC GIL CAFE SRL cu sediul in Iasi, sos. Bucium Nr.71, societate comerciala cu capital integral privat, si-a inceput activitatea in anul 2000, cand in Romania piata de vending se afla la inceputurile sale, astfel GilCafe devenind un promotor, dar si un reprezentant de marca al acesteia in zona Moldovei. Evolutia de exceptie, in prezent societatea are in proprietate in jur de 900 de automate de cafea, cu intentia de a majora numarul acestora, care acopera toata zona Moldovei, demonstreaza faptul ca societatea a depus eforturi sustinute pentru a satisface la parametri inalti de calitate colaboratorii, prin oferirea unor servicii profesionale, care au la baza in principal o politica de preturi si deservire, adaptate pentru a veni in intampinarea cerintelor fiecarui client in parte. Cu o echipa tanara, bine pregatita profesional, prin calitatea serviciilor oferite, GIL CAFE si-a propus sa-si perfectioneze in mod continuu serviciile pentru a-si pastra binemeritatul loc castigat pe piata masinilor pentru prepararea cafelei si a bauturilor calde din zona Moldovei.
Activitate principala a companiei este cea de inchirere de automate pentru bauturi calde, activitate completata perfect cu cea a departamentului de service pentru automatele de bauturi calde si cea de distributie de cafea boabe si produse solubile pentru bauturi calde si produse auxiliare vending (zahar, pahare, palete). Compania si-a perfectionat in mod constant serviciile sale pentru a satisface cerintele prezentului, astfel incat a fost in primul rand absolut necesar crearea unui parc auto, firma avand in prezent un numar de 20 de masini. Dupa aproximativ 5 ani de activitate in acest domeniu s-a impus dezvoltarea pe partea de productie din necesitatea de a controla cat mai bine calitatea produselor si serviciilor oferite catre clienti. Astfel a luat fiinta GIL CAFE EXPRES, a carei misiune a fost foarte clar definita: producerea propriilor retete de cafea de cea mai buna calitate imbinand sortimente de cafea verde provenite direct de la tarile originare reprezentative pe piata cafelei, respectiv Brazilia, Columbia, Etiopia, India, Indonezia, Guatemala, Kenya si altele. Controlul calitatii cafelei fiind astfel realizat, am facut demersurile necesare de completare a ofertei noastre cu produsele solubile (lapte granulat, ciocolata calda, ceai de lamaie si menta, cafea solubila, supa solubila) de o calitate superioara. Astfel, GilCafe a inceput colaborarea cu compania Vendin din Spania, companie specializata in domeniul produselor de tip vending, devenind astfel distribuitor unic al acestor produse in Romania.