Agent de marketing si vanzari

West Wind Farming

07-07-2013 | EXPIRA LA 09-07-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Firma noastra cu profil agricol cauta sa angajeze o persoana serioasa, tanara (de preferat studenta) dornica de munca, disciplinata, organizata, proactiva, diplomata, atitudine pozitiva, prezenta agreabila, deschisa, cunostinte de operare pe calculator.
Angajata trebuie sa sprijine activitatea de zi cu zi a managementului, asigura buna functionare a activitatilor specifice biroului, primirea si transmiterea apelurilor, e-mailuri-lor, prospectarea pietei, promovarea si vanzarea produselor companiei etc.


CERINTE

Obligatoriu trebuie sa cunoasca o limba straina, engleza sau germana la un nivel mediu si sa detina carnet de conducere, categoria B.


BENEFICII OFERITE

Va rog sa trimiteti un cv pe adresa de mail de mai jos doar daca locuiti in localitatile din apropierea comunei Berzovia, Caras Severin sau daca sunteti disponibile la deplasare. Multumesc frumos!


DESCRIEREA FIRMEI

Firma isi are sediul principal in Germania, insa avem companii in Austria, Ungaria, Romania,Polonia.

Ea isi desfasoara activitatea de peste 20 de ani in Europa Centrala si de Est.

Obiectivul principal de activitate a firmei o reprezinta prestarea de servicii agricole, comercializarea de utilaje agricole, comercializarea de piese de schimb si asistenta tehnica a utilajelor, sisteme GPS, etc.