Supervisor Dezvoltare BISTRITA

S.C. RITZIO BU S.R.L.

07-02-2008 | EXPIRA LA 08-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Implementarea activitatilor promotionale conform planului stabilit de management pentru dezvoltarea noilor puncte de lucru. Administrarea si supravegherea punctelor de lucru in vederea desfasurarii activitatii in mod corespunzator.


CERINTE

Cautam personal tanar si dinamic, care sa aiba domiciliul stabil in orasul Bistrita pentru dezvoltarea brand-ului in acest oras.
Cautam persoane cu: capacitate de planificare, stabilire a prioritatilor, organizare si monitorizare a activitatilor; abilitate de coordonare si motivare a echipei; capacitate de a face prezentari si de a comunica eficient cu diverse persoane, la diferite niveluri, din afara sau din cadrul companiei.
Orientare spre actiune si rezultate.
Integritate si onestitate.


BENEFICII OFERITE

Program de lucru flexibil.


DESCRIEREA FIRMEI

RITZIO ENTERTAINMENT GROUP (REG) este cel mai puternic operator in domeniul entertainment din Estul Europei. In paralel grupul dezvolta sectorul real estate si restaurante.
Ritzio Entertainment Group are o pozitie solida in: Rusia, Ucraina, Kazakstan, Tarile Baltice si Romania. In 2006 Grupul a intrat pe piata Americii Latine si este prezenta in Bolivia, Peru si Mexic.
In acest moment RITZIO dezvolta proiecte in toate segmentele entertainment si jocuri de noroc, cu numeroase lanturi de Sali de joc, casinouri, baruri, cluburi de noapte, restaurante si parcuri de distractie, toate operand sub marca RITZIO.