Consultant finantari imobiliare -Banca internationala

Consultanta CJ

12-03-2009 | EXPIRA LA 11-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Banca internationala pentru locuinte, lider in domeniul creditarii imobiliare, agreata si garantata de BNR, participanta la fondul de garantare bancara;
- Proiect de afaceri foarte interesant, posibilitate de colaborare cu o Firma Internationala pentru o gama larga de clienti, si anume de la cei care vor sa aiba venituri suplimentare pana la cei care vor sa demareze o afacere serioasa in domeniul financiar bancar;
- Posibilitate de a activa in cadrul firmei part- time si de a urma un program de pregatire gratuit in vederea accederii la posturi de Manager , intr-o perioada scurta (3 luni in functie de implicare si motivatie).

Munca efectiva este :
- de a acorda consultanta clientilor bancii, deschidere de conturi, formarea in timp a unei echipe proprii de consultanti si managementul ei .

- Program flexibil 2 ore pe zi, pregatire gratuita, indrumare permanenta pentru a urca in cariera pe baza rezultatelor proprii. Fiind vorba de de castigarea unei independente materiale cu riscuri minime si investitie foarte mica, credem ca este o sansa pentru orice opersoana receptiva la colaborari, flexibila si dechisa la noi provocari,in afara obligatiilor sale curente profesionale.


CERINTE

- Siguranta de sine si cunoasterea obiectivelor personale;
- Persoane hotarate, care au puterea de a lua singuri deciziile in ce priveste aceasta munca;
- Prezenta fizica agreabila, usurinta in a stabili relatii noi interumane;
- Abilitati de comunicare;
- Orientat spre actiune;
- Orientat spre construirea unei cariere;
- Are abilitatea de a-si atinge obiectivele;
- Optimist, consecvent, integru;
- Abilitati de analiza si planificare.


BENEFICII OFERITE

- venituri peste medie
- program flexibil
- autorizare gratuita
- posibilitate de cariera in domeniul intermedierilor financiare in functie de rezultate obtinute
- pregatire gratuita
- posibilitate de acedere pe trepte de conducere intr-un timp foarte scurt, comparativ cu posibilitatile existente pe piata muncii (venit din comisioane, plus bonusuri in faza de inceput dupa pregatirea de baza).


DESCRIEREA FIRMEI

grup de lucru parteneriat dezvoltare-succes