Agent Consiliere Clienti (stagiar second job)

Consultanta CJ

22-02-2008 | EXPIRA LA 23-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Banca internationala pentru locuinte, lider in domeniul creditarii imobiliare, agreata si garantata de BNR, participanta la fondul de garantare bancara;
- Proiect de afaceri foarte interesant, posibilitate de colaborare cu o Banca Internationala pentru o gama larga de clienti, si anume de la cei care vor sa aiba venituri suplimentare pana la cei care vor sa demareze o afacere serioasa in domeniul financiar bancar;
- Posibilitate de a activa in cadrul bancii part- time si de a urma un program de pregatire gratuit in vederea accederii la postul de Manager de Echipa Consilieri, intr-o perioada scurta (3 luni in functie de implicare si motivatie).

Munca efectiva este :
- de a acorda consultanta clientilor bancii, deschidere de conturi, formarea in timp a unei echipe proprii de consultanti si managementul ei .

- Program flexibil 2 ore pe zi, pregatire gratuita, indrumare permanenta pentru a urca in cariera pe baza rezultatelor proprii. Fiind vorba de de castigarea unei independente materiale cu riscuri minime si investitie foarte mica, credem ca este o sansa pentru orice opersoana receptiva la colaborari, flexibila si dechisa la noi provocari,in afara obligatiilor sale curente profesionale.


CERINTE

- Siguranta de sine si cunoasterea obiectivelor personale;
- Persoane hotarate, care au puterea de a lua singuri deciziile in ce priveste aceasta munca;
- Prezenta fizica agreabila, usurinta in a stabili relatii noi interumane;
- Abilitati de comunicare;
- Orientat spre actiune;
- Orientat spre construirea unei cariere;
- Are abilitatea de a-si atinge obiectivele;
- Optimist, consecvent, integru;
- Abilitati de analiza si planificare.


BENEFICII OFERITE

- venituri peste medie
- program flexibil
- autorizare gratuita
- posibilitate de cariera in domeniul bancar in functie de rezultate obtinute
- pregatire gratuita
- posibilitate de full-time intr-un timp foarte scurt, comparativ cu posibilitatile existente pe piata muncii (venit aprox 300 eur din comisioane, plus bonusuri in faza de inceput dupa pregatirea de baza).


DESCRIEREA FIRMEI

intermedieri financiare, consultanta bancara pentru finantare domeniul imobiliar