Project Manager Belgia (Proiectare mecanica)

Cambric Consulting SRL

16-08-2011 | EXPIRA LA 15-09-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Aşa cum spune motto-ul nostru, noi intelegem si aplicam Excelenţa în inginerie. Dacă esti un inginer bun, alatura-te echipei noastre şi noi te vom ajuta sa urci pe treapta urmatoare a carierei tale.
Cautam ingineri mecanici talentati, dinamici, cu experienta, care vor fi persoanele de legatura intre echipa Cambric si clientii. Vei fi implicat in coordonare de proiecte si in proiectarea asistata a utilajelor agricole si pentru constructii. Vei reprezenta compania Cambric la sediul clientului nostru din Belgia si vei lucra impreuna cu echipa din Romania.


CERINTE

Ce cautam?
Un inginer mecanic cu minim 4 ani experienta in dezvoltare de produs în industria auto, a echipamentelor agricole sau pentru constructii;
Utilizator avansat de Pro/Engineer cu minim 3 ani experienta de proiectare in acest soft;
Fluent in limba engleza (vorbit şi scris);
Bun negociator, persoana orientata spre analiza si rezolvare de probleme;
Personalitate dinamica, cu o atitudine proactivă, inovatoare;
Experienta in coordonare de proiect;


BENEFICII OFERITE

Salariu competitiv
Oportunitati de cariera in domeniul ingineriei in Europa de Vest


DESCRIEREA FIRMEI

Cambric este un furnizor de servicii de inginerie pentru industria auto, a echipamentelor si utilajelor pentru constructii si agricole. Obiectul de activitate al companiei consta in proiectarea asistata de calculator, analiza cu elemente finite, simulari virtuale. Functionand din 1989, Cambric Corporation are sediul central in SUA si isi desfasoara activitatea in SUA, Romania, Germania, Marea Britanie si Armenia. Printre clientii principali se afla firme de varf din SUA si UE: Caterpillar, Case New Holland, Parker Hannifin, Perkins, Boart Longyear, Ford.
In Romania Cambric opereaza din 1997, avand sediul central in Brasov. Din 2005 a fost deschis sediul din Craiova iar din ianuarie 2011 a fost inaugurat punctul de lucru din Iasi.