Mother's help & Au Pair - Fara comision de plasare

SC Uca Recruitment SRL

27-10-2010 | EXPIRA LA 02-11-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Au Pair: orarul de lucru este de la 20 pana la 35 de ore pe saptamana, minim 2 zile pe saptamana libere, ingrijirea copiilor, pregatirea unor mese usoare pentru copii, pastrarea curateniei in camera copiilor, insotirea copiilor la/de la gradinita sau scoala, menajul usor al casei.

Mother's help: orarul de lucru este de la 5 pana la 8-10 ore pe zi, ingrijirea copiilor, hranirea acestora, insotirea lor la si de la gradinita/scoala, gatit, menajul casei.


CERINTE

Au Pair: varsta cuprinsa între 18 şi 27 de ani, necăsătorit/ă, cunoştinte de limba franceză sau engleză la nivel conversaţional, experienţă în îngrijirea copiilor, diplomă de bacalaureat, fara antecedente penale, dorinta de a cunoaste o cultura nouă.

Mother's help: varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, cunostinte foarte bune de limba engleza, experienta certificata de minim 2 ani cu copiii, diploma de bacalaureat, fara antecedente penale.


BENEFICII OFERITE

Au Pair: cazare si masa gratuit, cursuri de limba straina gratuit, salariu foarte atractiv (minim 280 Lire/luna pentru Anglia, minim 300-340 Euro/luna pentru Olanda si minim 550 Euro/luna pentru Belgia – familiile ofera mai mult decat salariul minim), contract de munca, asigurari sociale (in functie de tara), transportul asigurat (in Belgia), vacanta platita de familia gazda si vacante impreuna cu familia gazda.

Mother's help: cazare si masa gratuit, salariu foarte atractiv (de la minim 150 Lire pe saptamana, dar oferta familiilor depaseste aceasta suma minima. In functie de experienta, suma poate depasi 200-250 Lire pe saptamana), contract de munca.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie plasare forta de munca in strainatate.
Pentru informatii scrieti pe adresa: hr.maria.stoia@gmail.com