Mecanica/Caroserie/Pompe Injectii/Soferi; B,C si E

TED EUROPEAN DREAM SRL

07-04-2014 | EXPIRA LA 09-04-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea ofertei : Electromecanic calificat
Vă aduce expertiză și sprijin în diagnosticare si rezolvarea problemelor în domeniul sistemelor complexe de vehicule: circuite electrice și electronice, sisteme de comunicații de multiplexare. Se solicita foarte bune cunostinte si o experienta paractica demonstrata in ceea ce priveste sistemul electric si electronic al automobilelor. Este necesară o bună cunoaștere a limbii franceze

Descrierea ofertei : Diese-list specializat in pompe de injectii
Vă aduce expertiza și sprijin in diagnosticarea si rezolvarea diferitelor tipuri de pompe diesel electronice și pompe de tip (semi-electronic, complet electronic sau temporizat). Este necesară o bună cunoaștere a limbii franceze

Descriere oferta Specialist corpuri auto
Aveți o experiență practică demonstrata în domeniul carroseriei. Veti aduce expertiza pentru o întreținere completă: Instalarea si reglarea diferitelor corpuri auto și accesorii (mecanisme de blocare) de schimb de ulei, filtre, placute de frana, amortizoare, curea distributie, etc. Este necesară o bună cunoaștere a limbii franceze.

Soferii; B,C si E;
responsabil transport in domenuil cureieratului rapid(B),
tractari auto (C)


CERINTE

Cunostinte/ Experienta/ Competente necesare Soferi B/C/E

-fluent in Franceza; cunostinte de limba Engleza si/sau Flamanda va pot fi de ajutor
-minim 3ani experienta
-cunostinte minime de mecanica
-lucreaza bine in echipa
-spirit de organizare
-persoana serioasa, responsabila si prezentabila, capabila sa lucreze si in conditii de stres
-practica conducere defensiva

Cunostinte/ Experienta/ Competente necesare : diesel-ist specialist in pompe injectii, electromecanic calificat, specialist asamblari/dezasambalri corpuri auto

Bune cunostine de limba franceza in special in ceea ce priveste domeniul auto, partea mecanica si electrica , cunostinte minime de engleza.
Exprienta practica demonstrata in domeniul mecanicii , caroserie si reparatia oricarui tip de vehicul.
Persoana seriosa, responsabila, capabila sa lucreze sub presiune.


BENEFICII OFERITE

salariu atractiv
posibilati de cazare
mediu de lucru international


DESCRIEREA FIRMEI

The European Dream este o companie portugheza in plina expansiune specializata in outsorcing si prestari de servicii in ceea ce priveste recrutarea, selectia si distributia de personal calificat in Europa.
Vorbim de o multinationala ale carei sedii principale se afla in Portugalia, unde este si compania mama, prezenta in doua orase principale: Lisabona si Porto, Belgia: Bruxelles, Spania: Barcelona si Romania:Bacau.
Conceptul care sta in spatele succesului nostru sta in preluarea personalului din tarile unde exista mai multe persoane care isi cauta un loc de munca, tari aflate intr-un context economic dificil cum ar fi: Romania, Portugalia,Bulgaria, Croatia si ii ajutam sa se integreze pe piata muncii din tarile mai dezvoltate economic :Anglia,Canada, Emiratele Arabe Unite, Irlanda, Germania, Finlanda in functie de pregatirea profesionala si abilitatile fiecaruia.
Selectam candidaţi din majoritatea sectoarelor de activitate in functie de nevoile si solicitarile primite.