Asistent medical generalist

Dana Jobs SRL

07-02-2013 | EXPIRA LA 09-02-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

- se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului asistat,
- asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia,
- acordarea ingrijirilor igienice (imbaiere)
- mobilizarea si transportul,
- supravegherea starii de sanatate,
- respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale,
- acordarea primului ajutor,
- gestionarea resurselor alocate,
- asigurarea conditiilor igienico-sanitare,
- completarea fisei de ingrijire a persoanei asistate etc.


CERINTE

- Certificat de competente profesionale obtinut la absolvirea Scolii postliceale sanitare sau Diploma de absolvire a Colegiului Universitar Medical
-experienta minim 1 an in spital ca si asistent medical generalist
- cunostinte de limba franceza nivel conversational (B1)
De retinut ! Inainte de a opta pentru jobul de infirmier/a trebuie sa stii ca, pentru a reusi sa ingrijesti persoane in varsta, ai nevoie de foarta multa rabdare si dedicare.
Pentru varstnici, chiar si lucrurile elementare devin dificile, cum ar fi servirea mesei, imbracatul, plimbarea sau igiena personala. Daca iti era usor sa te ingrijesti de un copil, tine cont de faptul ca un varstnic este mai greu de manevrat (daca ai de-aface cu o persoana imobilizata la pat sau care se misca mai greu) si mai temperamental.

O atitudine pozitiva, intelegatoare, responsabila, combinata cu dorinta de a ajuta si de a fi amabil te poate ajuta sa treci peste momentele dificile care pot aparea in relationarea cu cei in varsta. Acest job presupune solicitarea ta si din punct de vedere emotional, asa ca este important sa te mentii stabil si sa nu te lasi intimidat.


BENEFICII OFERITE

- salariu atractiv
- contract de munca pe minim 2 ani
- asistenta si consiliere pentru indeplinirea tuturor demersurilor administrative necesare obtinerii unui loc de munca in clinicile si spitalele din Belgia


DESCRIEREA FIRMEI

Dana Jobs este o companie de recrutare si selectie a personalului medical specializat pentru spitale si azile de batrani din Belgia si Franta.