SEF SERVICIU CREDITE - SUCURSALA BAIA MARE

ALPHA BANK ROMANIA

30-04-2008 | EXPIRA LA 30-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana vizata va coordona activitatea Departamentului de Credite al Sucursalei, contribuind la atingerea obiectivelor specifice.


CERINTE

- Licentiat/a al/a unei facultati cu profil economic (studiile post-universitare relevante pot reprezenta un avantaj);
- Experienta bancara relevanta in domeniul creditarii persoanelor juridice; experienta bancara intr-o pozitie similara sau intr-o functie implicand activitate de supervizare in aria creditarii este obligatorie;
o buna cunoastere a legislatiei bancare relevante;
- Cunostinte de limba engleza, scris si vorbit;
- Excelente abilitati analitice si de lucru cu sisteme complexe de calcul;
- Aptitudini de buna comunicare si inter-relationare cu ceilalti;
- Spirit de echipa;
- Seriozitate, incredere in sine, responsabilitate si atitudine pozitiva.


BENEFICII OFERITE

Aplicantii vor avea oportunitatea sa se alature unei organizatii renumite, in continua crestere si vor beneficia de oportunitati de dezvoltare a carierei si un mediu excelent de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

ALPHA BANK ROMANIA apartine unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group, cu o experienta de peste 130 de ani in sectorul bancar. ALPHA BANK ROMANIA, prima banca straina ce a venit in Romania dupa anul 1990, ofera o gama larga de produse si servicii bancare pentru persoane fizice, cat si solutii complexe de finantare pentru corporatii.

In concordanta cu strategia de dezvoltare a bancii pe piata din Romania, ne extindem echipa atat in Bucuresti cat si in tara.

Toate CV-urile vor fi pastrate in conditii de confidentialitate. Doar candidatii ale caror aplicatii sunt selectate vor fi contactati pentru interviu.