Sef Magazin IT&C/ GSM

Flamingo Computers SA

17-11-2006 | EXPIRA LA 23-11-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru dezvoltarea echipelor de vanzari din lantul de magazine Flamingo Computers si Future Shop, cautam candidati pasionati de IT&C si de noutatile din domeniul produselor electronice portabile/ GSM.
Responsabilitatile pozitiei de Sef Magazin implica:

- Organizarea, coordonarea si motivarea echipei din cadrul magazinului in vederea atingerii target-ului de vanzari;
- Responsabil de managementul eficient al stocurilor si de buna desfasurare a activitatii din magazin;
- Monitorizarea piatei si identificarea oportunitatilor de dezvoltare in conformitate cu strategia de dezvoltare a companiei;
- Supervizarea serviciilor pre/ post-vanzare si relatiilor cu clientii;
- Realizarea de rapoarte periodice de vanzari.


CERINTE

- Experienta relevanta intr-o pozitie similara, preferabil in domeniul vanzarilor IT&C/produse electronice portabile (GSM, camere digitale foto si video, notebook-uri etc.)- minim 1 an.
- Cunostintele tehnice privind produsele IT, electronice si GSM reprezinta un avantaj;
- Limba engleza - nivel avansat;
- Prezenta agreabila, excelente abilitati de comunicare si prezentare;
- Abilitati de organizare, coordonare si administrare;
- Orientare spre client.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial corelat cu performanta (bonus vanzari);
- Participarea la traininguri de specialitate organizate de catre furnizori (ex.: Intel, Zapp, Nokia etc.)


DESCRIEREA FIRMEI

Flamingo International este societatea holding pentru Grupul Flamingo, liderul pietei de IT&C din Romania. Compania detine o retea de 114 de magazine IT si electronica de consum în Romania, Bulgaria si Serbia, sub brandurile Flamingo si Future Shop, avand o suprafata totala de vanzare de circa 14.000 mp.
Strategia de dezvoltare a activitaţti de retail Flamingo urmeaza trei directii majore: dezvoltarea unei reţele de retail formata din magazine de mici dimensiuni dedicate comercializarii de aparatura IT si electronica mobila, continuarea dezvoltarii retelei actuale de magazine prin deschiderea unor noi locatii precum si modernizarea si extinderea celor existente si dezvoltarea unei retele de magazine de mare suprafata în care sa fie comercializata, in afara de produsele IT, o gama larga de produse electronice si electrocasnice.
Cifra de afaceri a Flamingo International estimata pentru anul 2005 este de peste 80 de milioane de euro. Situatiile financiare ale Flamingo sunt auditate de PricewaterhouseCoopers