REPREZENTANT ZONAL

BRIARIS IND SA

29-08-2008 | EXPIRA LA 04-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul de Reprezentant Zonal in cadrul companiei noastre implica o activitate de prospectare pietei in zona alocata si de identificare a oportunitatilor de afaceri.
Politica noatra de vanzari presupune atat identificarea nevoilor clientilor cat si consilierea acestora atunci cand situatia o cere, in vederea realizarii unor oferte adecvate cerintelor lor.
Odata incheiate contractele de vanzare, intregul proces se continua cu mentinerea unei relatii apropiate fata de clientii companiei si oferirea unor servicii complete de postvanzare.


CERINTE

Compania Briari's Ind. recruteaza persoane cu studii superioare de profil tehnic (avantaj Mecanica sau Autovehicule Rutiere) pentru desfasurarea unei activitati de vanzare directa in sectorul auto. Pasiunea pentru domeniul auto si dorinta de dezvoltare a unei cariere in vanzari te fac un candidat potrivit pentru acest post de Reprezentant Zonal.


DESCRIEREA FIRMEI

BRIARI\'S IND SA, companie puternica si dinamica, este dealer autorizat IVECO, ASTRA si NEW HOLLAND CONSTRUCTION in zonele Transilvania - Cluj Napoca si Oltenia (Craiova, Slatina, Targu Jiu, Ramnicu Valcea). Din mai 2005 Briari\'s a deschis si un punct de lucru in Bucuresti.
Anul 2006 a coincis cu extinderea activitatii comerciale a Briari\'s. Gamelor IVECO si Irisbus li s-au adaugat in portofoliul BRIARI’S gama de Vehicule Specializate pentru Constructii - ASTRA si gama utilajelor de dislocat, transport si manipulat Case New Holland.

www.briaris.ro