REPREZENTANT LOCAL DE VANZARI

IMPRIMA

10-02-2006 | EXPIRA LA 12-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ne dorim reprezentanti de vanzari pentru distributia directa a revistei LUMEA COPIILOR in scolile din toate orasele romanesti (in special in resedintele de judet), nu doar in cele mentionate. Reprezentantul nostru contacteaza persoane de legatura din scoli (cadre didactice, secretare, bibliotecare), care fac comenzi de reviste in numele scolii respective. Reprezentantul centralizeaza toate comenzile scolilor din orasul sau (pentru care ii asiguram exclusivitate) si ne solicita cantitatea respectiva, pe care i-o expediem prin coletaria Postei Romane, cu plata ramburs, la un pret diminuat cu comisionul negociat (intre 20 si 40%).
Estimam un volum de munca de 4 - 6 zile (a cate 5 ore - in prima parte a zilei) pe luna, timp in care reprezentantii de succes castiga minimum 100 de euro. Job ideal pentru candidatii care mai au o alta slujba (eventual tot in vanzari) sau sunt ei insisi cadre didactice.


CERINTE

Cautam o persoana cu reale calitati de om de vanzari, cu abilitati de comunicare, contactele in randul cadrelor didactice fiind un atu important (cu atat mai mult cu cat candidatul este cadru didactic).
Permisul auto si detinerea unui autoturism sunt atuuri importante pentru un job care presupune mobilitate.


BENEFICII OFERITE

Reprezentantul castiga integral suma reprezentata de comision sau ofera din aceasta procente pentru cointeresarea cadrelor didactice implicate in distributie.


DESCRIEREA FIRMEI

Revista LUMEA COPIILOR este o publicatie lunara, se adreseaza copiilor cu varsta intre 6 si 12 ani, este distribuita la nivel national prin RODIPET si HIPARION si este editata de o mica editura bucuresteana (capital privat, integral romanesc).