Personal magazin Cora City Park

SC Romania Hypermarche SA

18-09-2020 | EXPIRA LA 20-09-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ne completam echipa Cora City Park cu casieri, lucratori comerciali si vanzatori produse proaspete. Ajutati-ne sa oferim clientilor nostri o experienta placuta la cumparaturi !

Cum aplici la noi
Iti poti depune cv-ul la serviciul clienti din magaziul Cora City Park, trimite la recrutare@cora.ro sau suna la 0374 114 600.
Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


CERINTE

Vei aranja produsele in raioanele noastre si vei servi cu amabilitate clientilor nostri !


BENEFICII OFERITE

Ce iti oferim:
Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!