Locuri de munca in America: Work and Travel, Au Pair, H2B, Internship

Sard Invest

17-03-2006 | EXPIRA LA 16-04-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vrei sa petreci o vara de neuitat in America? Iti place aventura, libertatea si stabilitatea financiara? Participa la programul Work and Travel si porneste in experienta vietii tale in America cu Work Experience!


CERINTE

Programul Work and Travel se desfasoara sub atenta supraveghere a Departamentului de Stat American si se adreseaza tinerilor studenti care indeplinesc urmatoarele conditii:
- Varsta cuprinsa intre 18 si 28 ani;
- Student la zi in an de studiu intermediar la o faculate acreditata;
- Situatie scolara buna
- Cunoasterea limbii engleze la un nivel intermediar.
Pentru detalii despre restul programelor, va rugam sa urmariti criteriile de eligibilitate de pe site-ul nostru: www.workexperience.ro


BENEFICII OFERITE

Locurile de munca sint in: restaurante, hoteluri, parcuri de distractie, terenuri de golf, magazine, salvamari, etc.
Salarizare intre 7-9 $ pe ora; 40 de ore garantate pe saptamana!


DESCRIEREA FIRMEI

Sard Invest promoveaza proiectul Work Experience ce iti ofera sansa de a lucra legal in America prin unul din progamele Summer Work and Travel, Acamedic Year, Internship, H2B, Au Pair sau Agricultura.
Work Experience functioneaza sub atenta supraveghere a unei echipe de profesionisti! Avand o bogata experienta in ceea ce inseamna programele de schimb cultural, echipa noastra tanara, dinamica si entuziasta formata din specialisti in domeniul juridic, economic si resurse umane va ofera garantia unor servicii de calitate.

Pe langa serviciile clasice, oferite de companiile de profil, Sard Invest ofera consiliere de specialitate fiecarui aplicant in ceea ce priveste legislatia romana si cea americana in domeniu.
Detalii pe www.workexperience.ro