INSCRIU REPREZENTANTI METROPOLITAN

Confidential

10-04-2010 | EXPIRA LA 16-04-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Metropolitan Selection

Compania noastra comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Devenind reprezentant Metropolitan puteti castiga un comision echivalent cu 25% -30% din vanzarile dumneavoastra.
De asemenea, prin recrutarea altor persoane ce doresc sa vanda produsele noastre, primiti bonus pentru fiecare nivel al retelei create de dumneavoastra.


CERINTE

- INSCRIERE GRATUITA;
- nu trebuie sa semnezi contract, nu ti se solicita nici un act;
- sistem transparent de acordare a bonusurilor;
-urmarirea online a retelei si a comisioanelor ce va revin;
-NU EXISTA norma;


BENEFICII OFERITE

Comanda se achita la primirea coletului.
Compania, comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii prin sistemul de vanzari directe.
Produsele sunt la preturi mai mici decat ale companiile competitoare, deci oricine isi permite sa cumpere produsele Metropolitan.
Pentru a deveni reprezentant METROPOLITAN trebuie sa va creati cont pe siteul:
http://www.metropolitans.ro/ si apasati pe "CREATI-VA CONT" in partea de sus in stanga. Aici va intoduceti datele dvs. de identificare ....iar la "Codul reprezentantului care v-a recomandat" trebuie sa treceti urmatorul cod: BAIct4Sp, iar la final apasati pe "Continua".Contul dvs. a fost creat, o sa primiti un mail de confirmare pentru accesul in biroul dvs. virtual.
Va rog sa retineti codul dvs. de reprezentant pentru ca veti avea nevoie de el in cazul in care dorti sa va faceti propria retea de reprezentanti metropolitan.