INGINER

HASKONING ROMANIA SRL

02-11-2009 | EXPIRA LA 08-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul ideal:
Inginer cu experienta profesionala de minim 4 ani in domeniul proiectarii, supervizarii, sau executarii de lucrari de construire/reabilitare, preferabil din domeniul apa si mediu.


CERINTE

Minim 3 ani de experienta ca si inginer supervizare, implicat in cel putin 1 proiect major de investitii, care sa cuprinda un contract FIDIC de lucrari pentru executie/reabilitare.

A implementat in calitate de supervizor, proiectant, sau executant un contract de constructie, de preferinta (dar nu exclusiv) a infrastrucutrii de mediu si/sau pe domeniul apa si apa uzata (statii de epurare, uzine de tratare, etc.)

Disponibilitate pentru deplasari frecvente. si/sau lucru in afara localitatii de domiciliu.


BENEFICII OFERITE

Sansa de a lucra intr-un mediu profesionist, cu un salariu motivant, bazat pe performanta.


DESCRIEREA FIRMEI

Royal Haskoning (reprezentata de Haskoning Romania) este o companie independenta de consultanta care opereaza la nivel mondial. Bazele pentru aceasta companie au fost stabilite in Olanda in anul 1881. In prezent, compania are aproximativ 4300 de angajati care, impreuna, acopera o gama larga de cunostinte si experienta. Avand radacinile in domeniu tehnic, serviciile noastre de consultanta se concentreaza pe o gama specifica de domenii legate de interactiunea dintre oameni si mediu.

Suntem dedicati si lucram alaturi de clientii nostri pentru a gasi solutii viabile pentru o societate complexa aflata intr-o continua dezvoltare. Expertiza si experienta profesionistilor nostri intr-o varietate de discipline, ne permite sa luam in considerare toate aspectele tehnice, legate de logistica, legislatie, organizationale, sociale, de mediu si economice ale proiectului, pentru a dezvolta, mai tarziu, solutii practice si viabile.