Global Trainee

TenarisSilcotub

25-07-2007 | EXPIRA LA 24-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Tenaris a dezvoltat programul Global Trainee in toate unitatile sale din lumea Tenaris pentru formarea tinerelor talente, pentru unirea lor intr-un mediu multicultural de profesionisti.

Programul de Global Trainee se deruleaza pe parcursul a 2 ani si presupune urmatoarele activitati:
- Realizarea de proiecte specifice departamentului
- Rotatia in diferite departamente
- Instruirea permanenta pentru maximizarea potentialului propriu
- Evaluarea performantelor atinse pe parcursul programului
- Definitivarea pe un post potrivit competentelor profesionale


CERINTE

- Ingineri cu specializarie metalurgie, mecanica si electrica, IT, economisti
- 0-3 ani experienta
- Cunoasterea limbii engleze
- Pro-activ, deschis la multiculturalitate, orientat spre rezultate, cu initiativa, orientat spre echipa, creativ


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv
- Plata chiriei pentru cei din alte localitati
- Deplasari in tara si in strainatate


DESCRIEREA FIRMEI

Tenaris este lider mondial în produc¿ia ¿i furnizarea de ¿evi din o¿el ¿i servicii pentru industria de petrol ¿i gaze, energetic¿ ¿i aplica¿ii industriale, având unit¿¿i de produc¿ie în Argentina, Brazilia, Canada, Italia, Japonia, Mexic, România ¿i Venezuela ¿i o re¿ea de centre de servicii pentru clien¿i în peste 20 de ¿¿ri. Tenaris are o capacitate anual¿ de produc¿ie de 3,3 milioane tone ¿evi f¿r¿ sudur¿ ¿i 930 de mii tone ¿evi sudate, o cifr¿ de afaceri anual¿ consolidat¿ de peste 6,5 miliarde US$ ¿i 17.500 de angaja¿i în toat¿ lumea.

TenarisSilcotub este cel mai important produc¿tor român de ¿evi f¿r¿ sudur¿ de diametre mici utilizate în diverse aplica¿ii din industria mecanic¿, auto-moto, a petrolului ¿i a gazelor naturale, industria chimic¿ ¿i petrochimic¿, industria energetic¿.
Unit¿¿ile sale de produc¿ie se afl¿ la Zal¿u ¿i C¿l¿ra¿i, România. Fabrica de ¿evi din Zal¿u are o capacitate anual¿ de produc¿ie de 180.000 tone de ¿evi f¿r¿ sudur¿ ¿i o for¿¿ de munc¿ de aproximativ 1.300 de angaja¿i. O¿el¿ria din C¿l¿ra¿i are o capacitate anual¿ de produc¿ie de 470.000 tone de o¿el ¿i o for¿¿ de munc¿ de aproximativ 300 de angaja¿i.