Client Misterios Service-uri Auto

FUTURE MARKETING SRL

18-11-2011 | EXPIRA LA 18-12-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Evaluatorul (clientul misterios, mystery shopper-ul) trebuie sa viziteze diferite Service-uri din intreaga tara. In cadrul fiecarei vizite cu masina in service-ul respectiv (indicat de catre responsabilul de proiect) se vor evalua servicile oferite de catre angajati.

Acesta trebuie sa urmareasca si sa evalueze pe parcursul vizitelor diferite aspecte legate de atitudinea angajatului, de corectitudinea si acuratetea informatilor primite in service-uri, pe baza unui scenariu standard, pus la dispozitie de firma noastra. Avem nevoie de colaboratori pentru vizite Client Misterios, care detin sau sunt conducatori de masini marca Renault, in special modelele Renault Megane, Symbol sau Clio (maxim 120.000 Km parcursi), Opel sau Toyota.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la urmatorea adresa de e-mail sau puteti aplica CV-ul dvs pe anuntul postat de catre compania Future Marketing si in cel mai scurt timp veti fi contactat de catre persoana responsabila de proiect. Persoanele care doresc sa faca astfel de vizite vor primi gratuit revizia standard pentru modelul de masina detinut.

Ex: schimb de ulei, schimb de placute, revizii pana in 120.000 km, etc.


CERINTE

Seriozitate, simt critic dezvoltat, obiectivitate, acces la internet


DESCRIEREA FIRMEI

Future Marketing este o firma de cercetare de piata infiintata in 2004. Echipa noastra are experienta in definirea problemelor, proiectarea/dezvoltarea cercetarii, executia de studii complexe, analiza de date si interpretarea rezultatelor pentru a-i ajuta pe clientii nostri sa adreseze problemele si provocarile afacerilor lor.

Cercetarea noastra se concentreaza pe o serie de produse specifice cu ajutorul unor metode statistice care trebuie sa ofere solutii relativ la problemele frecvent intalnite in afaceri. Compania noastra dezvolta programa create special pentru a va intari pozitia pe piata si a elabora o strategie corecta si coerenta.

Compania noastra are o echipa tanara si motivata, calificata in studii de piata, resurse umane si proceduri operationale. Proiectele de consultanta pe care le-am dezvoltat pentru companii multinationale din diverse campuri operationale au creat o experienta vasta. In plus, prin colaboratorii nostri locali, putem identifica oportunitatile de dezvoltare in domeniile cu pozitii puternice pe pietele locale – pentru fiecare oras important din Romania.