AGENT VANZARI BAIA MARE

CAROLI PROD 2000 SRL

22-12-2006 | EXPIRA LA 28-12-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Desfasoara o adecvata activitate de vanzari si isi foloseste toate abilitatile pentru a vinde produsele catre beneficiari;
- Pastreaza direct si constant legatura cu beneficiarii;
- Viziteaza constant beneficiarii si se asigura de calitatea serviciilor furnizate;
- Recomanda imbunatatiri asupra planului de vanzari, participa la dezvoltarea strategiei si clarifica cererile de produse ale clientilor din teritoriu;
- Coordoneaza si monitorizeaza dezvoltarea retelei de clienti si propune masuri pentru stimularea activitatii de distributie;
- Analizeaza evolutia vanzarilor si ia masuri pentru realizarea target-ului lunar;
- Intocmeste si transmite, la termenele stabilite rapoartele si situatiile solicitate de superiori;
- Incaseaza la termenele stabilite, creditele acordate clientilor ;
- Elaboreaza un sistem de evaluare a clientilor alocati pentru cresterea calitatii activitatii si a performantelor acestora si propune corelarea cu sistemul de bonusuri;
- Mentine si dezvolta relatii directe cu clientii importanti pentru castigarea increderii si fidelizarea acestora;


CERINTE

- Studii medii (studii superioare prezinta avantaj)
- Experienta in vanzari de minim 2 ani intr-o companie F.M.C.G.
- Bune abilitati de comunicare, negociere, feeling comercial
- Cunostinte de limba engleza - nivel mediu
- Cunostinte operare PC: MS OFFICE
- Permis conducere categoria B.


DESCRIEREA FIRMEI

Caroli este una din principalele firme in domeniul productiei si distributiei de mezeluri si de preparate din carne de pe piata romaneasca, avand 100% capital strain. Este o societate cu raspundere limitata, cu sediul in Bucuresti si capacitatea de productie in Pitesti si un nr. de peste 1000 de angajati.
Telul nostru este sa devenim furnizorul preferat al clientilor nostri. Satisfactia si beneficiul clientilor nostri este principalul nostru obiectiv si spiritul in care ne desfasuram activitatea.
Intentionam sa devenim un lider in cercetare si tehnologie si sa ne dezvoltam continuu competentele pentru a produce preparate de cea mai buna calitate folosind retete traditionale si in egala masura noi.