Agent de promovare si vanzari produse cosmetice - comision

La Duchesse Cosmetics SRL

21-02-2012 | EXPIRA LA 23-02-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Jobul implica vizite regulate la saloanele de cosmetica si de infrumusetare prezente pe piata locala, prezentarea portofoliului in concordanta cu nevoile specifice identificate si monitorizarea relatiei cu clientii.
Pentru inceput, compania ofera maximum de suport in ceea ce priveste modalitatea de prezentare a produselor si un comision generos pentru cei profesionisti.


CERINTE

In vederea extinderii activitatii de promovare si vanzare a produselor cosmetice de inalta calitate catre saloanele cosmetice si de infrumusetare dorim sa ne marim echipa cu reprezentanti locali - dornici si capabili sa realizeze prezentarea profesionista a portofoliului de produse si a incheia cu succes procesul de vanzare.
Experienta in domeniul cosmetic si/sau vanzari pot reprezenta un avantaj major.
Dorinta de perfectionare continua si dezvoltarea unei cariere in domeniul cosmetic este esentiala!


DESCRIEREA FIRMEI

La Duchesse este o companie nou aparuta pe piata produselor cosmetice de inalta calitate - dedicata unui concept inovator de prezentare si promovare.
La Duchesse se adreseaza in aceeasi masura clientelor ce isi doresc o ingrijire profesionista a tenului - cu produse de marca ce inglobeaza tehnologii revolutionare cu eficienta dovedita - precum si saloanelor de cosmetica si infrumusetare.