Medic de famile locatia Maramures

CMF Maramures

09-12-2011 | EXPIRA LA 08-01-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Locatia Maramures.
Asigura asistenta medicala primara si primul ajutor in urgente medicale;
Asigura comunicarea eficienta cu pacientii;
Respecta si aplica normele de etica profesionala si deontologie medicala;
Respecta prevederile legale in vigoare si regulamentele interne, referitoare la acordarea serviciilor medicale.


CERINTE

Persoana bine organizata;
Bune abilitati de comunicare si relationare.
Spirit de echipa, corectitudine, profesionalism, dedicat profesiei.
Cunostinte utilizare program de gestiune medicala.
Operare PC.
Drept de parafa(ALP).
Permis de conducere constituie un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Pachetul salarial(salariu de baza+comsion venituri extrabugetare+comision de succes+alte beneficii) se detaliaza la interviul final.
Pentru persoana potrivita se ofera un loc de munca cu posibilitati crescute de dezvoltare profesionala si avans in cariera bazat pe garantii primite si oferite.


DESCRIEREA FIRMEI

Cabinet Medical Medicina de Familie, Ofera: -consultatii; -analize medicale; -tratamente alopate si naturiste; -inscrierea pe lista Medicului de Familie a urmatoarelor categorii de persoane: -gravide, oferindu-le supravegherea lunara a evolutiei sarcinii, sfaturi medicale, concediu prenatal, etc; -nou-nascuti si sugari, oferindu-le urmarirea lunara a dezvoltarii fizice si psihomotorii, sfaturi pentru o buna dezvoltare mental-emotionala (teoria atasamentului); program pentru diversificarea alimentatiei sugarului conform cu recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii, vaccinari obligatorii si informarea parintilor despre imunizari optionale practicate in Occident. -copii 1-18 ani, oferindu-le control medical anual si educatie sanitara in vederea prevenirii imbolnavirilor; -adulti si varstnici, oferindu-le control medical anual, retete compensate, certificate prenuptiale, adeverinte medicale, bilete de trimitere pentru investigatii paraclinice si catre medicina de specialitate/ spital, concedii medicale, sfaturi nutritionale, etc. -consultatii prompte pentru afectiunile acute, oferite tuturor categoriilor de pacienti; -EKG -consultatii la domiciliu pentru pacientii nedeplasabili.