Web Developer/ Programator Php Bacau si Iasi

VeryCreative

19-05-2014 | EXPIRA LA 18-06-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Analizarea, proiectarea si dezvoltarea de site-uri si aplicatii web.
Cautarea erorilor tehnice si de functionare si oferirea solutiilor pentru acestea.
Documentarea codului de criptare.


CERINTE

Cel putin 1 an experienta in domeniu (3 ani pentru pozitia de “senior developer”) demonstrata de experienta ta anterioara.
Bune cunostiinte : PHP, MySQL, CSS, Jquery, Javascript.
Considerat un avantaj: experienta in tehnologii precum Actionscript, AJAX dar si folosirea unui sau a mai multor CMS-uri (WordPress, Joomla, Drupal).
Capacitatea de a invata si lucra atat singur cat si in echipa.
Dorinta de a lucra la un nivel profesional si de a fi rasplatit pe masura.


BENEFICII OFERITE

Salariu atractiv cu o perioada de proba initiala.
Extrabonusuri per proiect.
Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa dinamica care are o experienta de peste 7 ani in domeniu si de participa activ intr-o companie in continua crestere intr-unul dintre cele doua sedii ale noastre: Iasi sau Bacau.
Program flexibil pentru studenti.
Teambuildinguri


DESCRIEREA FIRMEI

AI PUTEA SPUNE CA
SUNTEM O AGENTIE
BAZATA PE INVENTIVITATE

Fondata in anul 2007, prioritatea echipei VeryCreative este de a crea site-uri si aplicatii web excelente. Garantam un standard ridicat pentru produsele create si o experienta buna de utilizare pentru ca suntem concentrati nu doar pe a crea, dar si pe a analiza si re-verifica produsul final.

Fiecare proiect este diferit intrucat ne adaptam la cerintele clientului. Echipa noastra, programatori si designeri, are o abordare flexibila care iti va oferi un punct de vedere personal asupra proiectului pentru ca tu sa obtii rezultate bune.

Unicitatea este in produsul final si in perceptia emotionala a consumatorului. Profesionalismul este in a duce la capat proiectul. Aceasta este ceea ce facem: realizam proiecte intr-un mod unic.