Specialist Marketing Fabrica de Cafea

Licurici Impex

19-07-2017 | EXPIRA LA 18-08-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam persoane cu experienta in productia si distributia de produse FMCG care sa se identifice cu valorile grupului nostru de firme, sa ne inteleaga viziunea si misiunea de a deveni principalul provider de cafea proaspata din Moldova pana in 2020 si principalul provider din Romania pana in 2025.

Atribuțiile postului

Colaborează cu echipa de management și cu furnizorii de servicii în vederea dezvoltării identițății de brand a Fabricii de cafea, a produselor acesteia
Elaborează și pune în aplicare campaniile de marketing în vederea atingerii obiectivelor de business
Implementează acțiunile de promovare planificate, în bugetele si termenele agreate
Monitorizează și evaluează campaniile desfășurate din punct de vedere al performanței acestora. Este responsabil pentru rentabilitatea și eficiența acțiunilor
Negociază și derulează contractele cu furnizorii de servicii tipografice și de publicitate pentru conceperea si producția materialelor de promovare
Menține legatura cu colaboratorii companiei către care se externalizează serviciile specializate de promovare
Organizează evenimentele specifice activității companiei (târguri de profil, prezentări de produse, lansări de produse sau puncte de vanzare etc)
Oferă suport de marketing departamentului de vânzări și asigură buna desfașurare a activităților promoționale
Monitorizează concurența și studiază piața de profil (conceperea instrumentelor, prelucrarea datelor și elaborarea concluziilor)


CERINTE

Studii superioare de specialitate
Experiență de minim 3 ani intr-o poziție similară
Limba engleză - nivel avansat
Excelente abilități de comunicare și negociere
Persoană organizată, dinamică si pro-activă
Atenție la detalii și orientare către rezultat
Independență si maturitate în asumarea deciziilor și a responsabilităților profesionale
Permis de conducere categoria B
Disponibilitate pentru deplasari


BENEFICII OFERITE

Salariu motivant
Masina, telefon si laptop de serviciu
Deplasari targuri, expoztii si traininguri de specialitate in strainatate


DESCRIEREA FIRMEI

In luna august 2017 se va inaugura una dintre cele mai moderne fabrici de cafea din Romania care va praji cafea atat pentru retail cat si pentru HORECA si vending.

Brandurile noi cu care ne vom diferentia de concurenta vor promova in primul rand calitatile cafelei proaspat prajite care va ajunge pe raftul magazinelor cu capital integral Romanesc in doar 24 de ore de la prajire, oferind Romanilor posibilitatea de a savura o cafea proaspata in orice colt al Romaniei.

Un alt aspect care ne va ajuta sa ne diferentiem de concurenta va fi faptul ca vom importa cafeaua verde direct de la producatori din Brazilia / Etiopia / Thailanda si Mexic evitand astfel traderii care depoziteaza cafeaua pentru perioade foarte lungi, diminuand astfel din calitatile si prospetimea boabelor verzi.

Ultimul dar nu cel din urma aspect va fi reteta, castigatoare a locului 1 Mondial la concursul de prajit cafea din Shanghai 2016.