SALES REPRESENTATIVE

SC Woodcote Romania SRL

03-12-2007 | EXPIRA LA 02-01-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul selectat va fi responsabil de construirea si dezvoltarea unui portofoliu de clienti activi si profitabili, din piata materialelor pentru constructii (segmentul B2B), oferirea informatiilor tehnice si comerciale despre produse si vanzarea directa catre clienti asigurand satisfacerea nevoilor acestora.

- Promovarea produselor si imaginii firmei, vanzarea directa catre constructori, proiecte, arhitecti
- Primeste si raspunde cererilor clientilor, ofera consultanta tehnica clientilor
- Atingerea targetelor de vanzari (volum si marja de profit) respectand politica financiara a firmei


CERINTE

Cunoasterea pietei constructiilor
- Experienta si rezultate relevante in vanzarea B2B pe piata constructiilor conform cu specializarea postului– minim 2 ani
- Studii tehnice (Universitatea Tehnica – CCIA - avantaj)
- Cunostinte operare PC (MS Office: Word, Excel)
- Orientare spre atingerea obiectivelor, atitudine profesionala
- Abilitati de comunicare si prezentare deosebite
- Carnet de conducere categ B


BENEFICII OFERITE

Aceasta este o oportunitate excelenta pentru persoanele ambitioase, orientate spre cariera si care doresc sa faca parte dintr-o companie mare, aflata in permanenta ascensiune. Oferim un pachet salarial competitiv, oportunitati pentru realizarea de bonusuri si beneficii suplimentare si de asemenea un potential exceptional de crestere si dezvoltare a carierei..


DESCRIEREA FIRMEI

WOODCOTE ROMANIA SRL si-a facut aparitia pe piata româneasca a amenajarilor interioare în August 1999. Ea este una din marile firme importatoare si distribuitoare pentru produsele utilizabile în amenajarile interioare, izolatii, acoperisuri usoare ¿i sistemelor penru fatade destinate locuintelor, proiectelor administrative - birouri, hoteluri, magazine.