Reprezentat Winalite Romania -sistem distributie MLM

Say Int. Distribution

25-12-2008 | EXPIRA LA 31-12-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Colaborare: Distributie produse in sistem MLM
Esti sau ai fost inscris intr-o companie cu vanzare directa (MLM – Amway, Avon, Oriflame...)? Experimenteaza AFACEREA Winalite ! - Vei observa diferenta!
Daca nu, iata cat este de simplu:

- promovarea produselor in conformitate cu standardele companiei;
- vanzarea directa a produselor catre consumator;
- crearea unei retele proprii de distribuitori care va contribui la cresterea venitului personal si cel al companiei.
ATENTIE! Compania nu impune target lunar (nu exista deci volum de vanzare obligatoriu). Fiecare lucreaza cat si cand doreste. Castigul este dinamic, functie de activitatea desfasurata.

Oferta de produse Winalite cuprinde:
- Produse de parfumerie ,Absorbante cu ioni negativi ,,Love Moon "
Gasiti toate detaliile vizitand www.winalite.ro www.sayint.ro


CERINTE

-dorinta de a avea un venit suplimentar considerabil.
-serios,onest cu clientii disponibil cateva ore pe zi dornic de afirmare


BENEFICII OFERITE

-Discount de 25% -50%;
- suplimentar, castig 6-24% din vanzarea lunara a grupului creat, functie de performanta acestuia;
- pentru noii inscrisi exista programe de motivare cu premii suplimentare foarte atractive.
- alte bonusuri functie de performanta.

Aceasta afacere va fi pentru dumneavoastra nu mai mult decat ceea ce doriti: un hobby, o sursa de castig suplimentar sau o afacere full time, castigul fiind pe masura implicarii – si iata o informatie pentru persoanele care vor mai mult decat un castig oarecare: O persoana energica poate ajunge la o suma de 1000 euro lunar in 8-18 luni de la inceperea afacerii in sistem part time sau 4-8 luni in sistem full time. Dupa atingerea acestui nivel castigul este permanent crescator!
Gasiti toate detaliile vizitand www.winalite.ro ,www.sayint.ro, www.sayromania.cabanova.ro

Noi NU va rapim timpul, dumneavoastra NU il rapiti pe al nostru!
APLICATI DOAR DACA SUNTETI INTERESAT/ A !!


DESCRIEREA FIRMEI

Prezentarea Companiei
\\\"WINALITE INTERNATIONAL\\\"

Winalite International este o companie specializata in productia, cercetarea si dezvoltarea, precum si in comercializarea productiei de absorbante igienice. Productia la fel ca si capacitatea de cercetare si dezvoltare sunt printre cele mai bune in domeniul industrial atat pe plan national cat si international. Are o echipa de cercetare si dezvoltare cuprinzand numerosi experti si cercetatori, o unitate de productie standard cu arie totala de 100.000 metri patrati, peste 60 de seturi de masini de prelucrare a materialului brut in absorbante igienice, total automatizate la standarde internationale si o productie de mai mult de 3 miliarde de seturi absorbante pe an, asigurand in acelasi timp calitatea produsului.

Principalul produs al companiei este seria de absorbante igienice anionice: LOVE MOON.
Produsul a inovat industria de confectii sanitare, de la asigurarea “protectiei” la accentul pe “ingrijirea sanatatii”. Fiind o companie internationala care incearca sa “aduca marcile faimoase din lume oamenilor simpli” “ Winalite International a ales sa isi distribuie produsele prin cel mai modern si eficient sistem de distributie din lume: multi level marketing ( MLM).
Winalite International s-a aventurat cu succes pe piata internationala. Pana acum Winalite International si-a deschis filiale in peste 12 tari si regiuni incluzand : China, Malaezia, Singapore, Indonezia, Filipine, Tailanda, Hong-Kong, Taiwan,Japonia,Coreea,Rusia,America,Romania etc. Produsele companiei sunt exportate in mai mult de 50 de tari si regiuni din: Asia de Sud-Est, America de Sud, Europa, etc. Compania are acum mai mult de 160 de angajati si peste 400.000 de parteneri de afaceri.
Cand s-a infiintat Winalite International presedintele acesteia Chen Huaide a stabilit un scop ambitios: sa faca Winalite o marca internationala de top si una dintre primele 50 de companii din lume. Acum compania se straduieste sa realizeze acest scop, condus prin principiul companiei de “pasiune, devotament, sacrificiu, castig, inventivitate”. O asemenea straduinta este de asemenea ghidata de viziunea corporatiei “de a-i ajuta pe ceilalti sa realizeze o viata cu libertate fara limite nutrind o forta a dragostei in aceasta lume si asigurand oportunitati in cariera ca grija pentru clienti la fel ca si produsele de ingrijire a sanatatii sunt inovative si principiul corporatiei care accentueaza valorile spirituale”.
De asemenea compania insista asupra convingerii ca “Tehnologia creeaza dragoste”.
Acum aceasta mare oportunitate este disponibila si in Romania.