PROFESOR LIMBA ENGLEZA

EUROLANGUAGE

08-11-2006 | EXPIRA LA 14-11-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Colaborare in vederea predarii cursurilor de limba engleza in cadrul unor companii. Cursurile vor avea un specific general sau de afaceri in functie de solicitarea clientilor.
Responsabilitati : testarea initiala a cursantilor si stabilirea nivelului de cunostiinte, pregatirea si sustinerea cursului , testarea finala a cursantilor, pregatirea materialelor specifice .


CERINTE

Profesor limba engleza, dinamic, orientat spre rezultate, cu metode moderne de predare, experienta in predarea limbii engleze pentru adulti sau pentru afaceri reprezinta avantaj


BENEFICII OFERITE

Salarizare atractiva in functie de rezultate.


DESCRIEREA FIRMEI

Centru de Limbi Straine ce are ca obiect de activitate organizarea de cursuri pregatitoare in vederea obtinerii Atestatelor Cambridge pentru engleza generala ( KET, PET, FCE, CAE, CPE ) si pentru afaceri ( BEC Preliminary, BEC Vantage si BEC Higher). Tot odata centrul dispune de un birou de traduceri si interpretariat.
Suntem un colectiv tanar si dinamic ce se bazeaza pe obtinerea de performante utilizand cele mai moderne metode de predare a limbii engleze.