Medic hospice

Asociatia Lumina

05-06-2012 | EXPIRA LA 05-07-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Creat pentru a implementa si dezvolta oferirea de medicina paliativa copiilor si tinerilor care se apropie de sfarsitul vietii. Cel care va obtine acest post va reprezenta un membru semnificativ al echipei multidisciplinare pentru ingrijire paliativa.
Scopul acestui serviciu va fi acela de a asigura alinare prin sprijin emotional, sfaturi si instruire celor care au grija de copiii si tinerii adulti care se afla in ultimul stadiu de boala.


CERINTE

- Autorizatie de libera practica
- Mamagementul cazurilor
- se doreste experienta pediatrica.
- Munca in echipa multidisciplinara.
- obligatoriu cunoasterea limbii engleze
- Cunoasterea legislatiei in vigoare in ceea ce priveste ingrijirea copiilor, tinerilor si adultilor vulnerabili
- Capacitatea de a demonstra empatie fata de cei cu boli incurabile si fata de ingrijitorii acestora care au nevoie de sprijin.
- Sa se adapteze modalitatilor de lucru sis a arate flexibilitatea ceruta de familiile care cauta sprijin.
- Sprijinirea scopurilor si obiectivelor Cry in the Dark incluzand spiritul caracteristic crestin.


DESCRIEREA FIRMEI

Hospice casa Albert


Îngrijirea Hospice îmbunătățește calitatea vieții copiilor și tinerilor diagnosticați cu o boală incurabilă prin tratamanetul durerii și al altor simptome neplăcute, asistență socială, suport psiho-emoțional și spiritual. Hospice se adresează nevoilor complexe ale bolnavului și ale familiei acestuia.

Toate serviciile sunt gratuite pentru bolnavi, iar costurile sunt asigurate din resursele fundației (donații, sponsorizări, programe de finanțare).