Medic Dentist

S.D. Consult

10-02-2011 | EXPIRA LA 16-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

MEDICI DENTISTI - pentru clientul nostru, clinica stomatologica situata in mun. Bacau.


CERINTE

Oportunitate fantastica pentru absolventi de stomatologie (generatia 2010) de a lucra in cadrul unei clinici stomatologice, dotata la nivel european, in municipiul Bacau.

Suntem in cautarea a doi medici dentisti, tineri absolventi, care doresc sa isi inceapa cariera in cadrul unei clinici stomatologice. Aici veti avea sansa de a lucra cu aparatura de ultima generatie in cadrul unui colectiv tanar dornic de rezultate exceptionale.
In plus aveti sustinerea unui departament de promovare si vanzare a serviciilor stomatologice care va pot genera pacienti.

Cei interesati de acesta oferta pot aplica direct la adresa de e-mail: sd.consult@yahoo.com.


BENEFICII OFERITE

- Pachetul de beneficii va fi negociat in cadrul interviului.
Elemente aditionale ale pachetului de beneficii:
- Pentru persoanele dispuse la relocare in municipiul Bacau se asigura locuinta de serviciu - in primul an de activitate.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare si selectie personal.

'Proiectele de recrutare si selectie sunt manageriate cu multa pasiune si consideratie fata de nevoile clientilor si ale candidatilor. Va putem oferi solutii valabile, pentru ocuparea unor posturi specializate, greu de acoperit, din cadrul companiei dvs.. Veti gasi in noi un partener transparent, ce actioneaza analitic si insistent, in atingerea obiectivelor de comun acord stabilite. Credem in ceea ce facem, motivati fiind, in primul rand intrinsec, si doar in plan secund pentru aprecierea materiala."
Daniel Sofrone - Senior Recruiter & Consultant