Manager Clienti

PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA IFN

24-08-2007 | EXPIRA LA 23-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- s¿ recruteze ¿i s¿ instruiasc¿ reprezentan¿ii companiei în vederea îndeplinirii obiectivelor în ceea ce prive¿te cre¿terea num¿rului de clien¿i ¿i a gradului de satisfac¿ie a acestora
- s¿ coordoneze ¿i s¿ motiveze echipa de reprezentan¿i pentru a valorifica oportunit¿¿ile de afaceri
- s¿ monitorizeze ¿i s¿ evalueze s¿pt¿mânal performan¿ele înregistrate în zonele în care î¿i desf¿¿oar¿ activitatea, în scopul identific¿rii dificult¿¿ilor existente ¿i solu¿ion¿rii eficiente a acestora, prin vizitarea clientilor la domiciliul acestora.


CERINTE

- bune abilit¿¿i de organizare, spirit de echip¿
- flexibilitate, foarte bune abilit¿¿i de comunicare
- disponibilitate de a se deplasa pe teren
- experien¿a în vânz¿ri constituie un avantaj


BENEFICII OFERITE

Compania ofer¿ autoturism de serviciu.


DESCRIEREA FIRMEI

Provident Financial Romania î¿i desf¿¿oar¿ activitatea ca institu¿ie financiar¿ nebancar¿, conform Ordonan¿ei nr. 28/2006. În prezent, ne ax¿m pe acordarea de împrumuturi de valoare mic¿, pe termen scurt, la domiciliul clientului. Creditul la domiciliu este un serviciu financiar simplu ¿i transparent, unic pe pia¿a româneasc¿. Modelul nostru de afaceri se bazeaz¿ pe o experien¿¿ de peste 125 de ani în Marea Britanie ¿i 10 ani în Europa Central¿ ¿i de Est.
Provident Financial Romania este parte a grupului britanic International Personal Finance, un lider în furnizarea de credite de consum. International Personal Finance are peste 5.000 de angaja¿i care lucreaz¿ împreun¿ cu aproximativ 28.400 de reprezentan¿i în ¿ase ¿¿ri din întreaga lume.