KEY ACCOUNT EXECUTIVE

SC Heidi Chocolats Suisse SA

15-12-2006 | EXPIRA LA 21-12-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Responsabil pentru cresterea distributiei produselor companiei in Key Accounts
- Executa layout-uri, display-uri si planograme conform pozitionarii standard a produselor si implementeaza programul de merchandisare prin agentii si merchandiserii companiei .
- Micsoreaza numarul produselor out of stock si a retururilor printr-o gestionare corecta a stocurilor si o previzionare a comenzilor impreuna cu dezvoltarea retelelor de comunicare cu Key Accounts.
- Monitorizeaza si coordoneaza activitatea merchandiserilor.
- Furnizeaza informatii Managerului de zona despre performanta categoriilor si produselor companiei pentru a optimiza activitatea de vanzare
- Raspunde pentru realizarea targetului si cresterea volumului de vanzari pe Key Accounts din responsabilitatea sa.


CERINTE

- Minimum 2-3 ani experienta in FMCG.
- Abilitati de comunicare si organizare
- Excelent negociator


BENEFICII OFERITE

- Salariu fix plus bonus lunar(peste media pietei), tichete de masa
-Masina, telefon mobil
- Program de training


DESCRIEREA FIRMEI

Ciocolata HEIDI isi are inceputurile in inaltimile Alpilor Elvetiei la fabrica de praline Confiseur Laederach AG. In acest loc, timp de doua generatii, se produc praline de cea mai buna calitate, cunoscute in toata lumea.
Heidi Chocolats Suisse S.A. a luat fiinta in Romania in 1994, ca prima companie straina care producea ciocolata, reprezentand una dintre cele mai importante investitii straine pe piata romaneasca.
Din 1994 compania si-a dezvoltat in mod constant gama de produse care include praline si produse de sezon mentinand standardele calitatii elvetiene.
Mesajul pe care Heidi il transmite consumatorilor este acela ca, straduindu-ne sa fim mereu la inaltime, sa inovam si sa oferim cele mai bune rezultate ale muncii noastre, vom reusi sa avem ceva in comun, si anume: PASIUNEA PENTRU CIOCOLATA.