Economist

SOS Satele Copiilor Romania

22-04-2008 | EXPIRA LA 22-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Raspunde de efectuarea contabilitatii activitatii SOS Satul Copiilor Hemeius pe baza planului de conturi romanesc si in conformitate cu planul de conturi SOS KDI pe baza de prebookings in conformitate cu Manualul Financiar SOS KDI.
- Centralizarea si trimiterea lunar a rapoartelor impreuna cu toate documentele financiare catre Biroul National de Coordonare.
- Comunicarea tuturor datelor privind salariile si celelalte obligatii enumerate mai sus, inspectorului de personal pentru a fi comunicate la Camera de Munca, in vederea inscrierii veniturilor salariilor in carnetul de munca al fiecarui salariat. Completarea declaratiilor si darilor de seama in conformitate cu legislatia in vigoare.
- Intocmirea lunara a documentatiei privind justificarea Subventiei de la stat conform Legii 34 / 1998.


CERINTE

- Absolvent al unei facultati cu profil economic sau student in ultimul an de studiu
- Cunostinte operare PC (Word, Excel);
- Limba engleza
- Permis conducere (este un plus)


BENEFICII OFERITE

Organizatia ofera un salariu adecvat functiei si profilului caritabil al organizatiei, o mare stabilitate a locului de munca, precum si formare profesionala continua.


DESCRIEREA FIRMEI

Noi oferim o familie copiilor ajunsi in dificultate, ii ajutam sa-si cladeasca singuri un viitor si contribuim la dezvoltarea comunitatilor in care ei traiesc.
SOS Satele Copiilor s-a cladit pe baza unor convingeri si atitudini fundamentale, ce reprezinta esenta succesului nostru. In indeplinirea misiunii noastre, urmatoarele valori durabile ne ghideaza actiunile, deciziile si relatiile:
CURAJ
ANGAJAMENT
INCREDERE
CREDIBILITATE