DIRECTOR REGIONAL VANZARI - Constanta & Bacau

Tabco Campofrio SA

30-10-2008 | EXPIRA LA 05-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Raspunde de atingerea obiectivului (target) lunar de distributie, vinzari si incasari pe zona de responsabilitate, in conditiile respectarii politicii comerciale a societatii.
2. Pregateste si implementeaza planul anual de vinzari si planul anual de dezvoltare regionala.
3. Comunica lunar personalului de vinzari din subordine in ce masura s-au atins obiectivele pe luna anterioara si le prezinta planul lunar de actiune pe care l-a stabilit pe luna urmatoare, menit sa asigure atingerea obiectivelor.
4. Propune si/sau implementeaza actiuni care sa conduca la atingerea obiectivelor si imbunatatirea activitatii de distributie si vanzari, evalueaza efectul acestora pe zona de responsabilitate.
5. Asigura implementarea strategiilor si tacticilor de piata specifice trasate ca obiective de catre superiori.
6. Urmareste zilnic situatia vinzarilor, incasarilor, soldurilor si fluxului logistic pe depozit; verifica rapoartele zilnice care reflecta activitatea fortei de vinzari si ia masuri pentru corectarea neregulilor.
7. Controleaza activitatea personalului subordonat prin deplasare in zona de activitate si inspectarea acesteia si intervine imediat pentru corectarea situatiilor necorespunzatoare.
8. Motiveaza personalul din subordine in scopul atingerii obiectivelor si monitorizeaza permanent nivelul motivational (sentiment de apartenenta la grup, angajament fata de companie si de obiective, satisfactie profesionala etc).


CERINTE

- experienta minim 2 ani pe un post similar;
- experienta relevanta in coordonarea unei echipe de vinzari;
- orientare spre obtinerea de rezultate si spre client;
- viziune strategica;
- abilitati foarte dezvoltate de negociere;
- abilitati de motivare a membrilor echipei de vanzari;
- competente de planificare comerciala si gestionare a politicii de preturi;
- permis conducere (B).


DESCRIEREA FIRMEI

Campofrio este o companie internationala de produse alimentare. Grupul Campofrio detine fabrici in 8 tari, de pe 3 continente, si ofera produsele la peste 250 milioane de consumatori din peste 45 de tari.