Direct Marketing Operator - Portuguese

SC XL WORLD SRL

23-04-2007 | EXPIRA LA 23-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Activitatea unui Direct Marketing Operator consta in furnizarea de informatii catre clientii nostri sau in operarea de baze de date marketing.
- Un Direct Marketing Operator va interactiona cu companii multinationale, avand posibilitatea de a se dezvolta intr-un mediu profesional.


CERINTE

- Cunoasterea buna a limbii portugheze dar si a limbii engleze;
- Cunostinte utilizare PC;
- Abilitati de comunicare si persuasiune;
- Persoana autonoma, dinamica, cu spirit de initiativa.


BENEFICII OFERITE

- Mediu de lucru specific unei companii multinationale;
- Conditii de munca excelente, echipamente de ultima ora;
- Program de lucru flexibil;
- Salariu competitiv;
- Bonusuri si premii specifice campaniilor
- Training periodic, intensiv si gratuit;
- Oportunitati de dezvoltare a carierei.


DESCRIEREA FIRMEI

XL WORLD este unul din cele mai moderne centre de call-center din România, care ofer¿ servicii specializate în gestionarea si consolidarea relatiilor cu clientii.


XL WORLD realizeaz¿ în Romania activit¿ti de call center în diverse limbi europene (italian¿, englez¿, francez¿, spaniol¿, german¿, român¿), folosind un personal specializat, care dispune de cele mai avansate resurse tehologice: internet prin fibra optica, sistem de telefonie voice-over-ip, sisteme de video-conferinta etc.

Campania are o experienta de peste 6 ani pe piata international¿ (in special Italia, UK, Germania, Franta) si national¿, oferind servicii clientilor din domenii diverse: financiar-bancar, telecomunicatii, IT, bunuri de consum, resellers, etc.

In prezent, XL WORLD ROMANIA are peste 900 de agenti si o prezent¿ national¿ in 3 sedii: Iasi (sediul principal), Oradea si Bacau.