CONSULTANT IMOBILIAR (Piata Rezidentiala)

PETROL PARTENER SRL

19-06-2015 | EXPIRA LA 21-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

RE/MAX Bacau extinde echipa !
Te-ai saturat de sefi sau de stress-ul locului de munca?
Dezvolta-ti o cariera in imobiliare! Alatura-te echipei RE/MAX din Bacau !
Agentia noastra vizeaza persoane ambitioase , inteligente , responsabile,punctuale si curajoase. Oferim un cadru adecvat , punem la dispozitie tot ce este necesar pentru obtinerea succesului si conditii financiare bune.
Persoana organizata, independenta si dornica de castiguri substantiale?
Te asteptam sa faci parte din echipa noastra !
Chiar daca nu ai inca experienta in domeniul imobiliar si vii din domeniul asigurari,sisteme de vanzari directe DOOR toDOOR ( ex.carti,ZEPTER)etc. noi te sustinem FINANCIAR concret pentru ca tu sa devii expertul imobiliar de care clientii tai au nevoie.
Cu RE/MAX ai afacerea ta, dar nu de unul singur!
Dezvolta-ti propria afacere!
RE/MAX este unul dintre cele mai reprezentative brand-uri internationale in domeniul imobiliar devenind cunoscut pentru profesionalism, pentru cei mai productivi agenti si pentru ca ofera membrilor sai oportunitatea de dezvoltare personala precum si beneficii de top:
- Asociere cu Numarul 1 Mondial in domeniul imobiliar;
- Training-uri la standarde internationale si indrumare profesionala;
- Colaborare si relationare cu o retea nationala si internationala de colegi agenti;
- Tehnologie avansata de pregatire pentru listarea proprietatilor si abordarea clientilor;
- Un sistem de vanzari performant, suport IT, Marketing si PR;
- Umbrela unui brand recunoscut la nivel national si international;
- Iti administrezi timpul in favoarea ta;
- Investitie in propria ta afacere;
- Castiguri in functie de performante!
-Independenta – motto-ul nostru fiind “In business for yourself, but not by yourself!”


CERINTE

Chiar daca nu ai inca experienta in domeniul imobiliar si vii din domeniul asigurari,sisteme de vanzari directe DOOR toDOOR ( ex.carti,ZEPTER)etc. noi te sustinem FINANCIAR concret pentru ca tu sa devii expertul imobiliar de care clientii tai au nevoie.
Cu RE/MAX ai afacerea ta, dar nu de unul singur !


BENEFICII OFERITE

Cel mai avantajos sistem de comisionare ! Pana la 80 % !!
La RE/MAX toata lumea castiga! Avem cel mai bun sistem de comisionare din piata, adaptat nevoilor si abilitatilor tale. Castigurile tale sunt practic nelimitate, depinde tine si de efortul pe care esti dispus sa il depui.


DESCRIEREA FIRMEI

Agenti exceptionali, rezultate exceptionale

Cu 40 de ani de experienta in industria imobiliara, RE/MAX este casa a peste 90.000 asociati de vanzari care activeaza in peste 6.200 birouri administrate independent in peste 90 de tari din intreaga lume. Povestea de succes a RE/MAX Europe a inceput in 1995. Reteaua europeana a crescut acum la peste 12.000 asociati de vanzari care activeaza in 1.500 birouri administrate independent in 34 de tari.

De ce sa te alaturi retelei RE/MAX Romania

Puterea brand-ului
RE/MAX este cunoscut ca si brand-ul numarul unu in termeni de tranzactii imobiliare. Puterea brand-ului RE/MAX are un efect semnificativ in valoarea afacerii tale. Alegerea numarul unu a clientilor se bazeaza pe increderea in tine ca si expert individual in piata ta localasi in brand-ul care iti sustine afacerea.

Cel mai avantajos sistem de comisionare
La RE/MAX toata lumea castiga. Avem cel mai bun sistem de comisionare din piata, adaptat nevoilor si abilitatilor tale. Castigurile tale sunt practic nelimitate, depinde tine si de efortul pe care esti dispus sa il depui.

Training si educatie personalizata
Acordam prioritate de varf dezvoltarii oamenilor nostri. Programele noastre de training si coaching sunt croite pe provocarile la care trebuie sa faci fata, sunt practice si usor de integrat in activitatile tale zilnice.

Tehnologie de varf
iLIST este un instrument de listare pentru agenti care iti creste productivitatea si iti da posibilitatea de a oferi servicii de inalta calitate vanzatorilor si cumparatorilor. iList permite gestionarea contactelor si recomandarilor, generarea de materiale promotionale pentru proprietatile tale si identificarea potrivirilor intre cereri si oferte in baza ta de date.

Marketing si PR de mare impact
Agentii RE/MAX sunt renumiti pentru profesionalism si performante de varf. Pentru a sustine cresterea continua a afacerii tale, RE/MAX utilizeaza o gama variata de strategii de marketing si PR pe mai multe canale, pentru a ajunge la clientii tai.

Suport continuu
Obiectivul major al RE/MAX in ce te priveste este acela de a-ti crea medii profesionale de afaceri care sa iti permita tie sa iti atingi potentialul maxim. RE/MAX Romania iti pune la dispozitie o echipa experimentata si specializata care te va consilia de fiecare data cand vei avea nevoie.