Consultant financiar asigurari

PF Popescu Ana

11-09-2008 | EXPIRA LA 17-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- identificarea de potentiali clienti pentru produsele companiei,
- desfasurarea de discutii si negocieri,
- crearea unui portofoliu


CERINTE

- studii medii sau superioare,
- abilitati de comunicare si negociere,
- seriozitate si responsabilitate,
- entuziasm,
- interes in dezvoltarea carierei personale,
- capacitate de autorganizare,
- perseverenta


BENEFICII OFERITE

- training de specialitate si asistenta continua,
- venit bazat pe performanta,
- sansa dezvoltarii unei cariere
- bonusuri si concursuri
Este intr-adevar greu pentru tine sa-ti depasesti limitele, sa te bazezi pe propriile posibilitati si sa faci fata tuturor situatiilor?
Ai nevoie de bani? Simti ca poti mai mult? Incearca unul din cele mai bine platite industrii din lume! Nu lasa ocazia sa treaca pe langa tine! Castig nelimitat, sistem atractiv de bonusuri, program flexibil, traininguri specializate, cariera, mediu de lucru placut si nu numai. Aplica acum si viata ta se va schimba in bine! Asteptam CV pe adresa de e-mail popescuany@yahoo.com sau sa ne contactezi la tel 0743386794. Si beneficiile vor fi pe masura!


DESCRIEREA FIRMEI

Compania, membra EUREKO, este prezenta pe piata asigurarilor din Romania din 1995 si ofera solutii financiare garantate atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.
Compania promoveaza produse financiare pe urmatoarele linii de business: viata, non-viata, sanatate si pensii private si ofera clientilor sai produse de asigurari concepute si gestionate cu profesionalism si motivatie de catre specialistii companiei.