Consultant de Turism

S.C. ESTIVAL TUR

04-12-2010 | EXPIRA LA 10-12-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dupa ce ai fost selectat (a) vei participa la o sedinta initiala de training dupa care vei primi materialele promotionale care te vor ajuta sa vinzi produsele turistice. Iti vom prezenta detaliat comisioanele pe care ti le oferim la fiecare vanzare a unui produs turistic si vei tine legatura cu agentul de turism care te va informa cu privire la locurile disponibile pentru anumite oferte turistice. In afara de faptul ca vei castiga venituri considerabile, iti vei imbunatati cunostintele in domeniul turismului si al vanzarilor.


CERINTE

· Excelente abilitati de comunicare
· Putere de convingere
· Orientare spre client
· Utilizarea fara probleme a computer-ului
· Cunostinte de baza de Limba engleza
· Cunostinte de baza de Geografie / Turism
· Orientare spre atingerea obiectivelor propuse
· Cunoastere perfecta a produselor si serviciilor
· Profesionalism, loialitate .


BENEFICII OFERITE

comisioane atractive din vanzari

* training de specialitate
* timpul de lucru la dispozitia ta
* iti poti desfasura activitatea acasa
* asistenta permanenta din partea agentiei
* fii cel mai bun si castigi o excursie gratuita din partea agentiei si alte premii
* demonstreaza-ne ca ai potential si participam impreuna la Targuri Expozitionale de Turism, cheltuielile fiind asigurate de noi


DESCRIEREA FIRMEI

Ce trebuie sa stii despre noi?

Suntem o agentie de turism tour operatoare (categoria A), infiintata in anul 1994 cu licenta de turism nr. 524 / 13.02.1995, membra a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism - ANAT.

Avem ca obiectiv satisfacerea cerintelor clientilor prin servicii de calitate, oferind o gama larga de produse turistice - pachete standard sau programe la cerere atat pentru turisti individuali cat si pentru grupuri, in tara si strainatate, de la excursii de o zi la croaziere de lux fara limite de varsta si categorii sociale. De aceea sloganul nostru este "Turism fara frontiere". Administratorul agentiei, Gelu Elisei, cu o experienta de peste 20 de ani in turism impreuna cu echipa ofera sfaturi profesioniste pentru o vacanta reusita.

Oferim programele celor mai mari agentii tour operatoare din tara si strainatate - Paralela 45, Kara Travel, Romantic Travel, Kartago Tours, Kusadasi, Dolce Vita, Alibaba Tours, J'Info Tours, Alma Tour, Tunisiana si altele – fara sa adaugam comision la valoarea produsului turistic.