Colaborator/ Distribuitor

REFAN

28-04-2007 | EXPIRA LA 28-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ca sa deveniti distribuitor al produselor Refan, nu trebuie decat sa aveti incredere in produsele Refan.

Nu aveti nici un fel de obligatie de performanta personala.

Nu exista o suma minima de comanda (puteti comanda si un singur produs, exceptand prima dvs comanda, care trebuie sa fie de minim 10 euro), nu sunt constrangeri in ceea ce priveste numarul de comenzi lunare, nu sunteti obligat sa aduceti un numar de membrii noi in reteaua de distributie.

Firma nu va obliga la nimic, puteti sa faceti comanda oricand, de oricate ori, de orice suma. Puteti sa va ocupati numai cu vanzarile directe sau numai cu construirea propriei retele de distributie sau cu ambele, in functie de alegerea Dvs.


CERINTE

Oameni entuziasti care vor sa castige si sa prezinte niste produse exceptionale.


BENEFICII OFERITE

Colaboratorul achizitoneaza produsul cu 25% mai ieftin, premii in produse (la vanzari de peste 30 EURO) sau reducere substantiala de aproape 50% la ziua sa de nastere, precum si alte bonusuri la inscrieri in retea sau realizarea unei retele proprii (procent din realizarile retelei).


DESCRIEREA FIRMEI

Refan - firma cu renume mondial in domeniul cosmeticelor naturale a intrat si pe piata din Romania cu niste produse de exceptie: sapunuri spectaculoase, creme, geluri , parfumuri si alte produse deosebite.