Consultant financiar /Team Leader

GRAWE ROMANIA ASIGURARE

15-03-2009 | EXPIRA LA 29-03-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dezvoltarea unui portofoliu de clienti prin promovarea serviciilor financiare oferite de companie
-Contactarea telefonica a potentialilor clienti, cu scopul stabilirii unei intalniri de consultanta
-Urmarirea contractelor de asigurare in desfasurare
-Intocmirea rapoartelor de activitate
-Realizarea targetului de vanzari


CERINTE

-Experienta in vanzari directe reprezinta avantaj
-Capacitatea de a stabilii si realiza obiective
-Foarte bune calitati de comunicare si negociere
-Flexibilitate, tenacitate, dinamism, ambitie


BENEFICII OFERITE

Pachet financiar motivant
-Bonusuri si concursuri - lunare,trimestriale si semestriale
-Training-uri de dezvoltare
-Oportunitati de promovare pe baza rezultatelor / performantelor personale
-Libertatea de a-ti organiza timpul si veniturile


DESCRIEREA FIRMEI

Grazer Wechselseitige si-a construit puterea financiara de-a lungul a peste 180 de ani de experienta. Rezultatul: un concern financiar solid si cu o componenta diversificata.
Prin achizitionarea participatiunilor la banci si firme de investitii, si a unor firme din domeniul imobiliar si de leasing, Grawe devine una dintre cele mai mari firme de asigurari din Austria. Astazi, domeniul de activitate al societatii Grawe acopera intreaga plaja a asigurarilor: de accident, de viata/pensie, de locuinta, de credite, agricole, de raspundere impotriva riscurilor financiare.

Gandim in perspectiva, iata motivul prezentei noastre pe plan international. Acest tip de gandire a determinat dezvoltarea companiei GRAWE, de la nivelul societatii mutuale pentru asigurare impotriva incendiilor - asa cum a fost creata in anul 1828, la nivelul unei prezente puternice si respectabile in intreg spatiul central si est-european. Extinderea rapida si sigura, de anvergura, a facut posibila transformarea noastra intr-o corporatie solida cu operatiuni in toata Europa. La inceputul anilor \\\'90, Grawe incepe sa patrunda pe piata est-europeana a asigurarilor, fiind prezenta azi in Slovenia, Croatia, Ungaria, Serbia, Bosnia, Bulgaria, Ucraina, Banja Luka, Muntenegru, Republica Moldova si Romania.
Grawe Romania si-a inceput activitatea in octombrie 2000, vizand exclusiv domeniul asigurarilor de viata. Detinand 99,98 % din pachetul de actiuni, grupul Grawe este actionarul majoritar al companiei romanesti.

Ne conducem dupa urmatorul motto: \\\"Asigurarea de partea TA\\\", iar strategia noastra este sa punem in permanenta clientul pe primul loc, sa ii oferim cele mai bune produse si servicii in orice moment.