Ospatar

SC KLINGEIS CONSULTING SRL

23-12-2014 | EXPIRA LA 22-01-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Palatul Brukenthal Avrig angajeaza ospatar/ ospatarita.

Candidatul ideal:
Atitudine pozitiva, prezenta si tinuta agreabila, orientare catre client,
Proactivitate, flexibilitate, capacitatea de a gasi solutii si a rezolva probleme,
Abilitati de relationare cu oamenii, lucru in echipa, foarte bune abilitati de comunicare,
Abilitati de organizare, orientare catre rezultate.

Responsabilitati:
Participa la pregatirea saloanelor restaurant, a salilor de servire sau a salilor de evenimente conform standardului companiei,
Realizeaza mise en place si pregateste echipamentul folosit pentru a asigura o buna desfasurare a activitatii,
Intampina clientii, preia comenzile si le onoreaza cu promptitudine,
Verifica aspectul si cantitatea produselor preparate in momentul preluarii lor de la bucatarie,
Foloseste tehnici de up-selling si eficientizare a vanzarilor.


CERINTE

Cerinte:
Experienta intr-un post asemanator minim 1 an (preferabil experienta servire a-la-carte),
Cunostinte de limba Engleza – nivel conversational,
Studii medii, curs de calificare,
Disponibilitate la program de lucru flexibil.


BENEFICII OFERITE

Oferta noastra include:
Salariu fix negociabil in functie de experienta relevanta in domeniu si in acord cu grila de salarizare a companiei.


DESCRIEREA FIRMEI

Hotel of Ice
-este singurul hotel de gheață din întreg Sud-Estul Europei
-atrage atenția mass-mediei atât din țară cât și din străinatate
-este vizitat in fiecare sezon de peste 20.000 de turiști


Palatul Baroc Brukenthal din Avrig a fost reşedinţa de vară a baronului, construit de catre acesta la sfârşitul secolului al XVIII-lea, dupa modelul palatului imperial de la Schonbrunn. Este o grădină a barocului târziu, fiind unica reşedinţă barocă de asemenea dimensiuni din România, cu o mare însemnătate culturală, arhitectonică şi artistică. Grădina a fost concepută nu doar ca o sursă de plăcere, ci şi ca o proprietate agricolă. Brukenthal a cultivat cu multă pricepere plante noi pentru climatul local sau exotice, precum ananaşii, curmalii, arbori de cafea şi portocali, păstraţi în Orangerie pe timpul iernii. Mulţumită bogatei sale culturi horticole, era cunoscut şi dincolo de graniţele Transilvaniei ca „Fântâna sănătăţii” şi „Edenul Transilvaniei”.