URGENT AGENT VANZARI in Companie Multinationala din Timisoara

BARNETT McCALL RECRUITMENT

31-03-2007 | EXPIRA LA 06-04-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca te caracterizeaza atitudinea: ¿Ma descurc, voi face fata;¿, daca iti folosesti perseverenta si ambitia pentru a obtine rezultate, inseamna ca ar trebui sa ne intalnim. Daca responsabilitatile de mai jos sunt "croite" dupa tine si poti sa ne demonstrezi ca poti:
- construi si dezvolta un portofoliu de clienti activi si profitabili, din piata materialelor pentru constructii (segmentul B2B),
- oferi informatii tehnice si comerciale despre produse si vanzare directa catre clienti asigurand satisfacerea nevoilor acestora.
-promova produsele si imaginea firmei catre toti clientii din domeniu constructori, arhitecti, etc
-atinge targetele de vanzari (volum si marja de profit) respectand politica financiara a firmei
TE INVITAM SA FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRA!


CERINTE

- Studii tehnice medii/superioare (avantaj constructii)
- Experienta de minim 2 ani in domeniul vanzarii materialelor de constructii si finisaje
- Experienta in vanzare business to business
- Engleza nivel mediu
- Cunostinte PC : Office
- Permis de conducere categoria B


BENEFICII OFERITE

Aceasta pozitie este o oportunitate excelenta pentru persoanele ambitioase, orientate spre cariera si care doresc sa faca parte dintr-o companie mare, aflata in permanenta ascensiune.
Oferim un pachet salarial competitiv, oportunitati pentru realizarea de bonusuri si beneficii suplimentare si de asemenea un potential exceptional de dezvoltare a carierei.


DESCRIEREA FIRMEI

We believe that what we do, we do well. We are proud of the services we offer, the team we have created and the results we achieve. Every person and project is unique, by offering a flexible and communicative approach we continuously exceed expectations, fulfil our professional goals and deliver.