receptioner/administrator

SC GABOTTI PRIMA MATERIA SRL

13-02-2017 | EXPIRA LA 15-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asigurarea celor mai inalte niveluri de multumire a vizitatorilor/pacientilor in cadrul Centrului orientat spre calitate, terapii naturiste si armonie.
Promovarea imaginii prin: orientare catre client, comunicare (limbaj) si atitudine profesionale, responsabilitate si seriozitate in indeplinirea tuturor sarcinilor de serviciu.
Oferirea de informatii corecte si complete, consiliere, rezolvarea problemelor vizitatorilor/pacientilor la primul contact sau transferarea corecta spre consilierea/terapeutul adecvat si responsabil.
Abordarea unui comportament/limbaj profesionist atat in cadrul apelurilor, cat si in cadrul intregului program de lucru.
Respectarea confidentialitatii datelor pacientilor, atat in cadrul programului de lucru, cat si in afara acestuia.


CERINTE

- excelente abilitati de comunicare si relationare
- spirit organizatoric
- prezenta agreabila


BENEFICII OFERITE

- contract de munca full-time, sau part-time,
- O echipă primitoare și dinamică;
- Posibilități de dezvoltare profesională;
- Stabilitate;
- Pachetul salarial o să fie negociat la interviu și o să fie corelat cu performanța.

Așteptăm CV-urile dvs. la adresa de mail: mihaly.gabriel@gmail.com


DESCRIEREA FIRMEI

Centrul de Sanatate Gabotti Prima Materia, este recent conceput si realizat. Ne ocupam in general de terapii prin metode naturiste, iar in acest sens am realizat cea mai complexa salina artificiala de suprafata din zona cu sare de Praid, cat si un magazin naturist cu o serie de produse unice, cum ar fi apa Pi, o gama vasta de produse pe baza de sare, ... etc, dar avem si un cabinet de terapii, unde terapeutii nostrii consilieaza clientii atat individual, cat si in grup.