Reprezentant Vanzari

Hill International

19-10-2006 | EXPIRA LA 25-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dupa o faza initiala de pregatire, avand suportul managerului de zona, veti furniza servicii specializate catre clientii existenti ¿ informatii, suport, training specific pe produse ¿ si veti explora in mod constant oportunitatile de a achizitiona noi clienti in toata regiunea alocata. Va veti asigura ca toti partenerii din lantul de distributie ¿ distribuitori, service-uri si firme care detin flote auto ¿ beneficiaza de suportul necesar pentru a vinde sau a folosi in mod profesional produsele WABCO. Va veti focaliza pe nevoile clientilor din Romania si Ungaria, procesarea logistica fiind asigurata de centrele specializate din Austria si Germania.


CERINTE

Aveti experienta in industria auto, o buna cunoastere a pietei specifice, studii tehnice (inginerie mecanica sau auto) precum si abilitati de vanzari. Aveti bune cunostinte de limba engleza pe care le veti folosi in special pentru raportarile pe care le veti face catre sediul central al companiei. Sunteti pregatit sa deveniti persona cheie de contact pentru clientii companiei. In vederea unei posibile extinderi a ariei dumneavoastra de responsabilitate catre clientii din partea de est a Ungariei aveti in mod ideal si cunostinte de limba maghiara. Aveti de asemenea carnet de conducere si disponibilitate de a calatori extensiv.


DESCRIEREA FIRMEI

Hill International este un Grup de Consultanta in domeniul Resurselor Umane, intemeiat in 1975 in Viena, Austria. Avand o experienta de peste 30 de ani in selectia si recrutarea de personal, Grupul opereaza acum in 22 de tari.

WABCO

produce si comercializeaza elemente si sisteme de franare pentru industria vehiculelor comerciale din intreaga lume. Cele mai comercializate dintre produsele companiei sunt sistemele pneumatice de control al franarii si componentele electronice adiacente (¿ABS¿ si ¿EBS¿) precum si componentele conventionale pentru camioane, autobuze, remorci si SUV. Tehnologia noastra este considerata lider mondial in domeniul sistemelor de franare, suspensie si control al transmisiei pentru vehicule comerciale.