Reprezentant

pf

17-03-2009 | EXPIRA LA 23-03-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sub numele de FEDERICO MAHORA apar 100+30 parfumuri de marca, care sunt produse din uleiurile firmelor de origine. F. M. le cumpara in cantitati mari de la renumita fabrica Drom Fragrances International (www.drom.com), si pe baza unui contract le ambaleaza in sticle proprii si le comercializeaza sub nume propriu.
In contract este stipulat faptul, ca pe ambalaj nu poate fi trecut numele marcii originale, parfumurile fiind identificate dupa numarul de cod de pe lista atasata.


CERINTE

- promovarea produselor in conformitate cu standardele firmei;
- vanzarea directa a produselor firmei catre consumatorul final.
- minim 18 ani impliniti

Inscrierea consta in completarea unei cereri de inscriere cu datele personale de catre un membru existent (va stau la dispozitie pentru inscriere) si achizitionarea urmatoarelor:
- un mini starter in valoare de 45 ron. (20 mostre ale celor mai comandate parfumuri, necesar pentru testarea de catre potentialul cumparator a aromei si persistentei parfumului).
sau
- un starter cu 100 de mostre in valoare de 140 ron
sau
-Incepand din data de 14.08.2008, la competitia inscrierilor participa si inscrierile cu starterul universal (care contine 32 mostre corespunzatoare aromelor exclusive+cele mai vandute 8 arome din colectia clasica:05/10/21/23/33/52/134/135).Evident ca si persoanele inscrise cu acest starter universal trebuie sa cumpere pe durata competitiei produse de min.200 puncte pentru a fi luate in calcul la clasamentul final, toate conditiile ramanand aceleasi ca la inscrierea cu starterul cu 100 mostre.Pretul starterului universal este 75 lei ( contine si plan marketing, catalog, cerere aderare, lista pret)
sau
-starterul cu 137 mostre, care contine toate aromele existente in catalog ( aromele clasice, aromele de lux si aromele fructate ), pretul acestuia fiind de 180 lei.
sau
- comandarea a minim 4 parfumuri (minim 100 puncte).
Pachetul se livreaza la domiciliu prin FanCurier, plata ramburs .


BENEFICII OFERITE

- castiguri directe de 40%;
- bonus intre 3-21% din vanzarile lunare;
- CEI CARE AU DEJA O RETEA FORMATA (AVON, ORIFLAME ETC.), BENEFICIAZA DE AVANTAJ, PRIN POSIBILITATEA DE A CASTIGA SI DIN VANZARILE RETELEI CREATE. IAR PRODUSELE SE VAND MULT MAI BINE!

-PROMOTIE PENTRU PERSOANE NOU INSCRISE
Persoanele care se inscriu in FM GROUP in perioada 20.01.2009-31.01.2009, vor putea cumpara, la inscriere, starterul cu 100 mostre la preturi speciale, astfel:

Cumpara la inscriere mapa cu 100 mostre + 5 parfumuri (parfumuri care nu sunt la promotie sau produse in valoare de min. 125 puncte FM ) Persoana care se inscrie astfel va beneficia de 25% reducere la pretul mapei cu 100 mostre (va cumpara mapa cu 105 lei)
Cumpara la inscriere mapa cu 100 mostre + 10 parfumuri (parfumuri care nu sunt la promotie sau produse in valoare de min. 250 puncte FM ) Persoana care se inscrie astfel va beneficia de 50% reducere la pretul mapei cu 100 mostre (va cumpara mapa cu 70 lei)
Cumpara la inscriere mapa cu 100 mostre + 15 parfumuri (parfumuri care nu sunt la promotie sau produse in valoare de min. 375 puncte FM ) Persoana care se inscrie astfel va beneficia de 75% reducere la pretul mapei cu 100 mostre (va cumpara mapa cu 35 lei)
Cumpara la inscriere mapa cu 100 mostre + 20 parfumuri (parfumuri care nu sunt la promotie sau produse in valoare de min. 500 puncte FM ) Persoana care se inscrie astfel va beneficia de 100% reducere la pretul mapei cu 100 mostre (va primi gratuit mapa)


In plus, persoanele care aleg la inscriere una din variantele de mai sus, nu vor achita taxa de transport pentru primirea comenzii date la inscriere. Mapa cu 100 mostre va contine si catalogul FM, catalogul FM for Home, setul de testere cu pH neutru, o lista de preturi si un contract de inscriere.

SUCCES!


DESCRIEREA FIRMEI

FM GROUP ? Este o companie cu o dezvoltare foarte rapida in domeniul parfumurilor. Este creata
de oameni tineri. De aceea noi raspundem prompt solicitarilor clientilor nostri. Va oferim o gama bogata de arome: fresh, florale, orientale, de fructe si multe altele. Principalele noastre obiective sunt:
- produsele sa fie intotdeauna disponibile la cel mai bun pret
- distribuitorii parfumurilor sa fie implicati cu responsabilitate in relatia cu clientii - sa putem satisface intotdeauna cererile clientilor nostri.
Ne-ar face mare placere daca clientii nostri vor dori sa participe la dezvoltarea companiei noastre prin crearea propriilor structuri Multi Level Marketing. Va invitam sa cooperati la activitatea de creare a companiei noastre.
Ideea crearii liniei cosmetice exclusive a fost a Domnului Artur Trawinski (directorul executiv al FM GROUP POLONIA) in perioada vacantei sale anuale in Australia. La intoarcerea in Polonia a decis sa-si realizeze ideea. Cautand produsele perfecte dansul a avut multe propuneri de colaborare de la diferite companii. In final a decis sa activeze intr-un domeniu de afaceri familiar, gestionat de tatal sau. Compania sa produce parfumuri de peste 10 ani. Aromele parfumurilor sunt create de una dintre cele mai mari companii din lume, DROM FRAGRANCES, cu o traditie de peste 100 ani si care a avut o dezvoltare rapida avand sucursale in Europa, Australia, Statele Unite, China si Brazilia. Suntem foarte multumiti ca putem importa pentru voi produsele cosmetice sub marca Federico Mahora. Artur Trawinski a luat in considerare mai multe variante de distributie a produselor sale cosmetice. Apoi a intalnit specialisti in retele Multi Level Marketing. Experienta si cunostintele lor in acest tip de afaceri l-au convins pe domnul Artur Trawinski sa inceapa distribuirea produselor sale in sistem MLM. Dupa primul an de activitate pe piata din Polonia, s-a impus necesitatea extinderii companiei si in alte tari datorita interesului foarte mare al clientilor. S-au deschis reprezentante in Republica Ceha, Slovacia, Austria, Ungaria, Anglia, Germania, Italia, Serbia si Montenegru, Spania, Bulgaria, Lituania, Australia, Romania. Suntem pregatiti sa facem toate eforturile pentru ca Dumneavoastra sa fiti multumiti. Nu ne este teama de nimic pentru ca noi credem ca imposibilul poate deveni posibil. Produsele noastre sunt destinate tuturor categoriilor de varsta.Dintre toate aromele oferite, fiecare isi poate gasi aroma perfecta. Va oferim produse de calitate deosebita, cu o bogata gama de nuante ale aromelor. Suntem convinsi ca fiecare isi va gasi parfumul dorit, chiar si cei mai pretentiosi dintre Dumneavoastra. Ne exprimam speranta ca veti decide sa colaborati cu noi, asigurandu-va de profesionalismul nostru si de calitatea deosebita a produselor oferite de noi.

OPORTUNITATE APARUTA INCEPAND CU 01.12.2008 : DETERGENTII SI PRODUSELE DE CURATENIE !!!! DACA AVETI CONEXIUNI CU FIRME IN CADRUL CARORA SE ACHIZITIONEAZA DETERGENTI SI/SAU PRODUSE DE CURATENIE (HOTELURI, PENSIUNI, RESTAURANTE, FIRME PRIVATE SAU INSTITUTII),DISTRIBUIREA ACESTORA PRIN INTERMEDIUL DVS. V-AR ADUCE UN VENIT CONSTANT FARA DURERI DE CAP.