Property Lab Arad angajeaza Broker Imobiliar

SC Property Lab SRL

05-06-2014 | EXPIRA LA 07-06-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

CANDIDATUL IDEAL:

Daca ai inceput sa te gandesti la o reconversie profesionala sau daca facultatea urmata nu iti asigura cariera la care ai visat, ar trebui sa stii ca, alaturi de notari si preoti, mai exista o meserie care nu va disparea niciodata – cea de broker imobiliar. Ramane doar sa afli daca esti potrivit pentru ea.

Esti determinat. Exista o sumedenie de agenti imobiliari ce se zbat in aceeasi bransa, poate pe acelasi sector ca si tine. Pentru a avea succes, trebuie sa fii pasionat de ceea ce faci, acest domeniu presupunand o munca solicitanta. Doar de tine depinde succesul sau esecul afacerii tale.

Ai capacitatea de a prezenta cat mai convingator o anumita oferta. O prezentare reusita este egala cu succesul tranzactiei. Prezentarea ta nu trebuie sa dea gres din niciun punct de vedere. De aceea, este necesar sa te informezi temeinic inainte cu privire la punctele forte sau dezavantajele unei anumite locuinte.

Esti un bun negociator. Atat in relatia cu proprietarul, cat si in relatia cu un cumparator sau cu un chirias, trebuie sa gandesti un tarif corect si un comision pe masura. Apoi, va veni timpul sa negociezi cu acestia valoarea tranzactiei, stiind pana unde poti marsa si care iti este limita astfel incat ambele parti, dar si tu, sa fiti multumiti.

Ai capacitatea de predictie. Un bun agent imobiliar trebuie sa cunoasca tendintele domeniului, implicatiile anumitor schimbari la nivelul economiei, panta spre care se indreapta acest domeniu. Doar astfel va face unele recomandari pertinente proprietarilor si va sti care ii sunt prioritatile.

Oferi consultanta imobiliara. Consultanta consta in efectuarea unui serviciu de consiliere pentru care cei interesati sa incheie un contract cu persoane special instruite si calificate in acest domeniu.

Ca broker imobiliar, ar trebui sa ajuti beneficiarul intr-un mod obiectiv si independent, recomandand solutii si ajutand la implementarea lor.


CERINTE

-beneficiezi de un program flexibil;
-poti selecta persoanele cu care lucrezi;
-iti poti alege segmentul de piata pe care vrei sa activezi.


BENEFICII OFERITE

-nu exista un plafon maxim din punct de vedere material – castigi cat de mult vrei;
-obtii rezultate imediate din prima luna de activitate.


DESCRIEREA FIRMEI

Administrare imobile.