Partener zonal

e-Commerce Business Group

02-06-2006 | EXPIRA LA 08-06-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Noi implementam comertul pe internet in Romania si cautam parteneri zonali.

Cautam persoane intreprinzatoare care cauta o oportunitate de afacere. Cautam acele persoane care sunt interesate in a castiga si timp si bani impreuna.

Prin dezvoltarea comertului electronic in Romania, deveniti o persoana de afaceri independenta. Aveti libertatea si flexibilitatea de a decide cit timp alocati afacerii dumneavoastra, in functie de telurile personale si de obligatiile familiale. Puteti lucra part-time pentru a cistiga un venit suplimentar sau full-time pentru a va construi o noua cariera. Indiferent de alegerea dumneavoastra, veti fi recompensat pentru eforturile depuse.

Activitatea de baza va fi conectarea de gospodarii, famili, companii direct cu producatorii pe internet in schimbul unor beneficii.


CERINTE

Persoana deschiza, intreprinzatoare ambitioasa cu abilitati de conducere si comunicare.

Disponibilitatea de a invata lucruri noi.

Capacitate de lucru cu oamenii.

Fiind un domeniu nou veti beneficia si de un sistem de suport si consultanta.


BENEFICII OFERITE

Dezvoltarea propiei afaceri.

Un venit activ de 1500-2000$/LUNA dupa 1-3 ani de activitate.


DESCRIEREA FIRMEI

¿ E-Commerce Business Group L.L.C. ¿ un grup de companii specializat in fabricarea si distributia produselor de calitate in intreaga lume folosind INTERNET-ul. Grupul de companii a atins o cifra de afaceri de 7,2 miliarde de dolari in anul fiscal 2005.

Prima companie din grup a fost infiintata in 1959 iar momentan corporatia este dezvoltata in peste 93 de tari. Din 2000 acesta afacere s-a bazat pe implementarea comertului electronic, care combina trei aspecte: vinzarea de produse catre consumatorii finali, beneficiile parteneriatului si afacerea independenta. In Europa, asemenea facilitati sunt oferite de site-urile de comert electronic AMIVO¿ si VEBSO¿;

¿ VEBSO reprezinta initialele de la Virtual Electronic Business and Shoping Oportunity) si este un portal construit de compania Microsoft pentru comert electronic in Europa de Est. Pe acest portal puteti gasi produse a peste 500 de companii din domenii diverse.

www.vebso.com