Ospatar si bucatar pentru fast-food

SC SELECT CONSULT SRL

17-01-2012 | EXPIRA LA 16-02-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ospatarul se ocupa in principal cu promovarea produselor si serviciilor unitatii -fast-food, preluarea comenzilor clientilor, servirea preparatelor culinare si a bauturilor la vitrina , incasarea contravalorii serviciilor oferite, pregatirea locului de servire pentru o noua comanda, mentinerea unui mediu de munca sigur si curat, organizarea cadrului general de deschidere, desfasurare si inchidere a activitatii locului de servire etc.

Bucatarul se ocupa cu pregatirea antreurilor calde si reci, gustarilor calde si reci, mancarurilor din carne, fripturilor, mancarurilor din legume, orez, oua, paste fainoase, preparatelor lichide, dulciurilor (deserturilor), fondurilor glace, mancarurilor din peste si fructe de mare, realizarea aluaturilor de baza, salatelor, sosurilor.


CERINTE

Ospatare : experienta 6 luni : comunicative,respectoase, tinuta atenta,cunoasterea limbii italiene un avantaj,atente cu clientii, capacitate de memorare a produselor si a preturilor.

Bucatari: experienta ( practica) 6 luni, sa cunoasca produsele alimentare, condimentele, conditiile si tehnicile de preparare a alimentelor, pastrarea igienei la locul de munca etc.


BENEFICII OFERITE

Salariu fix


DESCRIEREA FIRMEI

Societate de selectare si recrutare forta de munca pe plan intern si extern.